Jedna osoba poginula, a dvije u teškom stanju, smrskani automobili, staklo i krv nasred puta posljedice su stravičnog sudara koji se oko 15.50 danas desio na putu kod Kruševca.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na sjevernoj zaobilaznici kod Makrešana, jedno lice je poginulo a dva teže povrijeđena prebačena su u kruševačku Bolnicu, piše RTK.

Do nezgode je došlo kada je putničko vozilo koje se kretalo iz pravca Kraljeva marke opel astra sa prištinskom registarskom tablicom iz dosad neutvrđenog razloga prešlo u lijevu traku i direktno se sudarilo sa drugim putničkim vozilom, marke volvo beogradske registracije, koje se kretalo iz pravca Ćićevca. Na licu mjesta je poginuo suvozač u prvom vozilu.

Vozači oba vozila sa teškim povredama prebačeni na Odeljenje hirurgije Opšte bolnice Kruševac, a jedan od njih – kako saznaje portal od direktorke Opše bolnice Kruševac Vesne Stević Gajić – smješten je na Intenzivno odjeljenje i životno je ugrožen.

Uviđaj lica mjesta vrše Saobraćajna policija Kruševac i nadležno tužilaštvo, a prethodno je intervenisala i Vatrogasno spasilačka jedinica Kruševac.

Ovo je, inače, prva saobraćajna nezgoda sa ljudskom žrtvom na tertoriji Grada Kruševca u ovoj godini. Od početka godine do danas, naime, u Kruševcu nije bilo poginulih lica u saobraćaju, podaci su Savjeta za bezbjednost saobraćaja grada Kruševca.

Izvor: Telegraf.rs