Pavle B. (41), koji je svojim automobilom marke “tojota RAV4” probio zaštitnu ogradu ispred Narodne skupštine, pa vikao: “Ministri, napolje!”, ima kriminalni dosije, saznaje Blic.

Prema nezvaničnim saznanjima, Pavle B. iz Beograda je od ranije dobro poznat organima reda po djelima iz oblasti trgovina narkoticima. Prema nezvaničnim informacijama, Pavle B. je ranije privođen zbog posjedovanja droge, ali i zbog krijumčarenja ljudi.

FOTO: RTS SAJT - ZVANIČNI KANAL/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: RTS SAJT – ZVANIČNI KANAL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Uhapšeni Pavle B. je nekoliko sati prije nego što je napravio haos u centru Beograda na društvenoj mreži Fejsbuk objavio bizaran snimak u kom je poručio svojim pratiocima da izađu na ulice i da ne treba samo on da “krvari” za druge.

Muškarac je uhapšen odmah nakon incidenta koji je izazvao oko 14.30 sati danas ispred Narodne skupštine u Beogradu. On je, nakon što je kolima probio ogradu, i držeći šipku u rukama vikao “Ministri napolje”, počeo da bježi od policajca ka Pionirskom parku. Međutim, kako su za Blic ispričali očevici, sapleo se i pao i u tom trenutku policajci su ga sustigli i uhapsili.

Njemu je odreženo zadržavanje do 48 sati.

Policija još utvrđuje razlog incidenta ispred skupštine.

Izvor: Srpskainfo