Svako može da kaže “volim te”, ali samo odabrani mogu da izgovore nešto poput “izgoreću zbog tebe”.

Obzirom na današnje trendove po pitanju uplovljavanja u ljubavne veze, sasvim je izvjesno da je pronalazak nekog ko će zbog vas – goreti od ljubavi, teže nego naći iglu u plastu sijena. Međutim, astrologija bi vam u tom pogledu mogla malo pomoći, skrećući vam pažnju na to koja su to tri znaka koja ljubav doživljavaju vrlo strasno.

LAV

Ko drugi ako ne vatreni Lav! Znak koji se ni najmanje ne ustručava da vam stavi do znanja kakve varnice pokrećete u njemu. Lav je vrlo direktna osoba koja zna kako da osvoji nečije srce, ali i kako da ga zadrži. Lavovi obožavaju frontalna suočavanja sa osobama koje im se dopadaju. Vrlo su vješti sa riječima i svoje će želje i emocije ispoljiti baš poput istinskih kraljeva, dostojanstveno i kratko.

ŠKORPIJA

Niti jedan drugi znak u Zodijaku nije toliko strastven kao Škorpija. Kod Škorpija se u životu zapravo sve svodi na – sve ili ništa. Zato ako vam kaže da “gori zbog vas”, znajte da je zaista tako. S druge strane, ako je ne zanimate, zaista je ne zanimate. Škorpija je ona koja želi da zna sve vaše najdublje tajne i koja želi vašu dušu na svom dlanu, kako bi vam poklonila svoje srce.

RIBE

Ribe su znatno drugačiji tip osoba od Lavova i Škorpija. One su zapravo mnogo nežnije, mekše i suptilnije kada je ljubav u pitanju. One će vas zavesti poezijom, nježnim ljubavnim notama, složenim romantičnim gestovima i bez skoro izgovorene riječi, pokazati vam koliko joj značite. Međutim Ribe moraju da znaju da ste zainteresovani za njih prije nego što naprave svoj prvi korak.

Izvor: ZenskiMagazin.rs