Utakmica Zvezde i Kluža bila je pravi praznik za oči i dušu za sve navijače crveno-bijelih. Sjajna igra, goleada, lepršava partija, šanse, sve što se može poželjeti od svog tima, i naravno pobjeda, kojoj je svjedočio i jedan Englez – vrlo poznati jutrjuber Teo Ogden koji obilazi velike sportske i fudbalske događaje širom Evrope, snima, bilježi i postavlja na svoj kanal “Thogden”.

Ovog puta odlučio se za Srbiju, za Beograd, i posjetu klubu koji je u opisu svog vloga nazvao “najstrašniji klub na svijetu”.

Naravno, najstrašniji za rivale koji se nađu u grotlu najvećeg srpskog stadiona.

Teo je inače vrlo poznat u Engleskoj, njegov kanal prati čak 670.000 ljudi, samo je vlog iz Beograda ispratilo skoro 100.000 za manje od 24 sata, što dovoljno govori o njegovom uticaju na društvenim mrežama.

Vrijedi reći i to da je umio i da naplati sve ove brojke – procjenjuje se da je “težak” oko 1.6 miliona evra!

Elem, momak je na potpuno prijemčiv, zanimljiv i afirmativan način prenio sve što je video na stadionu Zvezde u utorak uveče, sa VIP sektora se u drugom poluvremenu spustio među navijače kako bi bolje osjetio ambijent, i nije pogrešio – oduševljeno je u masi klicao na svaki gol srpskog prvaka.

Na ovaj put je poveo i prijatelja, obojica su sa Zvezdinim šalovima pratili utakmicu, a u nastavku pogledajte čitav klip koji je zabilježio Teo u Beogradu.

Skoro 1.000 komentara za manje od 24 sata je dobio za svoj vlog iz Beograda, mnogo pohvala iz Srbije i od navijača Zvezde.

Izvor: telegraf.rs/ATV