Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je progovorila o vezi pjevačice Tanje Savić sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Afera o Tanji Savić nikome zlo nije donijela. Bili su oboje slobodni, danas se svi međusobno varaju. Ako joj nije bilo dobro sa suprugom, trebalo je da se razvede – smatra Jovana Jeremić.

– Draško je bio slobodan, tako da ovdje niko nije ugrožen – oštra je bila Jeremićeva i pritom dodala da ona nije otkrila dotičnog gospodina.

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

– Nisam ja otkrila ime političara nego su to novinari pronašli – pravdala se voditeljka.

Da podsjetimo, Jovana Jeremić u emisiji “Paparaco lov”, rekla je kako je Tanja Savić bila u vezi sa mladim političarem iz Bosne.

– Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? – uz osmijeh je otkrila Jovana.

Mediji su ubrzo objavili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznijela još detalja o njihovoj navodnoj aferi.

– Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Ljetnju avanturu – objasnila je Jovana, piše Blic.

Izvor: Srpskainfo