Nakon što su pogoni za punjenje kiseonika kompanije Meser poplavljeni, Agencija za lijekove i medicinska sredstva zatražila je da se hitno pronađe privremeno rješenje za snabdijevanje zdravstvenih ustanova kiseonikom.

Aleksandar Zolak, koji je na čelu Agencije, prethodno je bilo kakva privremena rješenja odbio, ali sada kada Meser ne može da snabdijeva zdravstvene ustanove kiseonikom, Zolak traži hitno rješenje.

Građani su postali svjesni igrarije koju je spektakularno izveo gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i PDP-ov direktor Agencije za lijekove BiH Aleksandar Zolak.

Komentari ogorčenih građana prozivaju Stanivukovića, dok Zolaka nazivaju “prepodobnim” koji nas je sve doveo u ovu situaciju.

Građani kažu da se Zolak potrudio da zagorča život sopstvenom narodu, a svi pozivaju nadležne institucije da reaguju zbog djelovanja i direktora Agencije, kao i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Da se ne može igrati sa ljudskim životima i ostati ne kažnjen u komentarima su saglasni. Svi traže hapšenje Aleksandra Zolaka, a krivce za ovu situaciju osim samog direktora Agencije građani vide i u opoziciji.

Izvor: ATV