Pročitajte horoskop za narednu sedmicu i pogledajte šta vam zvijezde predviđaju.

Atma.hr” piše da će najsretniji znakovi biti Vaga, Strijelac i Vodolija.

OVAN

LJUBAV: Sad više neće biti tako zahtjevno, a otuđenje će se smanjiti. Uprkos tome, neki će sumnjati u bolje ljubavne prilike. Probudite se i krenite van, među ljude. Ne dopustite sebi da samujete, prihvatite svaki poziv, a naročito od prijatelja.

KARIJERA: Zamišljaćete se u ulozi dobročinioca. Mnogi će zaista uravnoteživati stvari na poslu. Kolege će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija. Biće to sedmica u kojoj će biti svega pomalo.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pustite misli neka lutaju i same nađu put.

BIK

LJUBAV: U ličnim odnosima sve će vam važnije biti zajedništvo i razumijevanje. Zato ćete otvoriti svoje karte s povjerenjem i u nadi da će vas druga strana potpuno prihvatiti. Sve govori u prilog tome da ćete uspjeti. Samo ne žurite.

KARIJERA: Isprobavaćete različite varijacije poslovanja. Ovo će vam donijeti određenu radost jer neće biti dosadno. Umjetnici pred publikom imaće sve više posla, a aplauz neće izostati. Zaposleni u uslužnim djelatnostima takođe će imati više posla.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osvježićete svoj stil.

BLIZANCI

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to velik trud s malo manje velikim rezultatima. Poslužićete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bićete prihvaćeni.

KARIJERA: Prepoznajete da dolazi vrijeme za borbu. Sve ste spremniji jasno i glasno izraziti svoj stav, a ako se neko s njim ne slaže, vi ćete iznijeti argumente. Nećete odustati sve dok se ne postigne kompromis. U svemu se oslanjajte na svoj unutrašnji glas.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

RAK

LJUBAV: Kontakti će se malo prorijediti, ali osjetićete da je tako i bolje jer vam treba mir pa i samoća. Uspijevaćete napraviti analizu svoje ljubavne prošlosti, pa onda opet izaći vani, u društvo. I tako naizmjenično. Biće ovo šarena sedmica.

KARIJERA: Vjerojvatno će vas podržati stručni ljudi jer će prepoznati vaše kvalitete. Biće vam drago, iako ćete osjećati blage posljedice nakupljenog umora. Sad možete raditi malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opustite se uz ono što volite.

LAV

LJUBAV: Doći će do djelimičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali i dalje ćete biti skloni da tupite po svome. Bilo bi najbolje da više pažnje i važnosti poklonite drugoj strani, te da uvažite neke njene prijedloge. To bi bilo dobro za oboje.

KARIJERA: Neke će mučiti finansije. Neki će naći sasvim nov i nesvakidašnji način zarade. Možda neće biti sasvim legalan, pa bi bilo dobro provjeriti šta se može, a što ne može kako kasnije ne bi imali problema sa zakonom. Neki će putovati zbog posla.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u veselom društvu.

DJEVICA

LJUBAV: Ako je zapelo između vas i partnera, vjerovatno ćete se oboje otvoriti i truditi pojasniti svoja očekivanja. Biće još povremenih neprimjerenih ponašanja, ali to će biti zanemarivo. Pokušajte biti malo nježniji jedno prema drugom.

KARIJERA: Poboljšaće se ozračje na radnom mjestu. Radićete lakše, iako će posla biti sve više. Sportski radnici postići će lijepe rezultate. Zaposleni u pedagoškim aktivnostima pokazaće šta znaju. Biće dosta novih ideja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživaćete i u samoći i u društvu.

VAGA

LJUBAV: Postaćete mirniji i tiši. Voljena osoba s olakšanjem će primijetiti da ste se smirili. Oboje ćete biti zadovoljni. Oni koji su još sami mogli bi početi osjećati bliskost s jednom osobom koja nije iz njihovog kraja.

KARIJERA: Mnogi će poželjeti pomjeriti granice, ali vidjeće da to nije tek tako lako. Neki vaši snovi u sudaru s realnošću izgubiće svaki smisao. Prihvatite to kao fazu svog sazrijevanja. Slušajte druge, budite kooperativni pa će i oni vas podržavati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Potražite sport za sebe.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaši lični odnosi postaće malo diskretniji, a vi na neki način manje zahtjevni. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspjeti uživati u sasvim malim i običnim situacijama. To je dobro jer ćete se istinski upoznati.

KARIJERA: Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari zadržaćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Mnogima ćete biti pravo osvježenje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

STRIJELAC

LJUBAV: Tokom ove sedmice neke će stvari u vašem privatnom životu početi dolaziti na svoje mjesto. Manji verbalni nesporazumi biće dio svakodnevice kojim ne treba pridavati veći značaj. Slušajte svoje srce i pratite ga. Tako neće biti greške.

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbjegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato što bi vas neko mogao doživjeti kao neprofesionalnu osobu. Odmjerite kad i koliko osjećaja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne živcirajte se zbog sitnica.

JARAC

LJUBAV: Postaćete društveniji. Oni koji su još sami većinu slobodnog vremena provodiće umreženi s bliskom okolinom, bilo doslovno, krećući se, bilo preko kompjutera. Tako će lako nalaziti nova poznanstva, a nije isključena ni ljubav.

KARIJERA: Oni koji rade privatni posao mogli bi dobiti dodatni angažman koji im baš neće biti po volji. Isto vrijedi i za rad od kuće. Biće i onih koji će pokrenuti promjene u prostoru u kom borave, rad ili žive. Trebate prvo će sve osmisliti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Postaće vam zanimljivije jer će biti više kretanja među osobama suprotnog pola. Stoga će oni koji još traže srodnu dušu lakše nailaziti na ljubavne prilike. Oni u vezama izmjenjivaće nježne riječi koje će imati učinka. Biće sve bolje.

KARIJERA: Još će biti manjih finansijskih borbi, ali se nazire i rješenje. Vaš fokus interesa sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće svakako na dobitku. Ko želi, neka upiše dodatni kurs.

ZDRAVLJE&SAVJET: Otvaraju se mogućnosti putovanja.

RIBE

LJUBAV: Oni koji su u duljim vezama imaće sve jaču potrebu za društvom, pa će biti često viđeni gosti na raznim zabavama. Biće im dobro, ako izuzmemo male svađe. Ali njima će to biti podsticaj. Oni koji još traže srodnu dušu putovaće.

KARIJERA: Oni koji traže nešto novo ili duboko dobiće priliku da to prepoznaju. Biće nadomak nečega što će im obogatiti karijeru. To će ih podstaknuti da rade još predanije. Gotovo svi će na poslu pokazivati jaču crtu kreativnosti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Istraživaćete nepoznato, piše “Atma.hr”.