Danas počinjemo analize svega onoga što smo učinili u prethodnom periodu da bi mogli zaključiti jesmo li na pravom putu ili ne, rekao je Milorad Dodik predsjednik SNSD-a uoči radno-konsultativnog sastanka sa novoizabranim predsjednicima mjesnih odbora banjalučkog SNSD-a.

– Evo nas na kraju jednog perioda koji je, nakon izbora, za nas bio dosta izazovan. Razumjeli smo da jednako kako pobjeda zna biti zamka, koju treba izbjeći, tako i poraz, treba prihvatiti kao šansu da se nešto napravi – rekao je Dodik.
Mi smo u fazi završetka

Istakao je da je ono što je urađeno u Gradskom odboru pod rukovodstvom predsjednika tog odbora Vlade Đajića inpresivno.  – konsolidovani su mjesni odbori, izvršeni izbori unutar njih, konsolidovana je i politika stranke.

– Sad smo u poziciji da nakon novogodišnjih i božićnih praznika, koje želimo da iskoristimo kao priliku za nova okupljanja naših članova i simpatizera, za političko promišljanje i odlučivanje. Želimo da građanima Banjaluke ponudimo novi koncept grada –  rekao je Dodik.

Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić naveo je da se radi o radnom skupu na kojem će se predstaviti 254 predsjednika mjesnih odbora funkcionerima stranke, a dogovaraće se i smjernice rada s ciljem unapređenja života u Banjaluci i Srpskoj.

– SNSD kao državotvorna partija vodi ozbiljnu politiku. Pokazaćemo svima da je prošla godina izgubljena za grad Banjaluku i da tu nema napretka dok SNSD ne uzme stvar u svoje ruke – kaže Đajić.

Autor: RTRS