Šta vas danas čeka?

OVAN

Situacije iz prethodnih dana nekako mogu baš danas eskalirati. Vi ste pod pritiskom svega što se dešava i možete odreagovati jer neke stvari više ne možete da podnosite. Budite posebno oprezni i pažljivi i u kontaktu sa emotivnim partnerom.

BIK

Blokada planova, teško uspevate da ostvarite pravu komunikaciju sa nekim ko se postavlja kao tvrdoglav i nespreman za saradnju. Nervoza I vaši napori da makar nešto uspete da izvučete pozitivno. Emotivni partner izgleda distancirano i hladno.

BLIZANCI

Sve ono što u prethodnom periodu niste uradili ili dogovorili na pravi način danas može imati svoju eskalaciju. Pripremite se da ćete morati da se borite sa nekim situacijama koje vam ni malo neće biti prijatne. Sada morate biti stabilni.

RAK

I u poslovnom i u emotivnom delu neke situacije izmiču kontroli, a vi, umesto da uradite nešto konkretnije u potpunosti ste sleđeni i ne reagujete. Potrebno je da se pokrenete što pre i da počnete da rešavate probleme na osnovu prioriteta.

LAV

Sve ono nerešeno dolazi na dnevni red. Nema mesta panici, imate dovoljno sposobnosti da sa svime izađete na kraj. Razmislite malo, ohladite glavu, izbrojte do deset i pravac u sređivanje. Na sve ovo i emotivni partner vas pritiska zahtevima.

DEVICA

Nervoza u radnoj sredini. Kroz sve ovo ćete najbolje proći ako prihvatite kompromisnu varijantu, ali od vašeg stava će čak i ovo zavisiti. Nemojte biti tvrdokorni i nespremni da se prilagodite. Možete se povući iz komunikacije sa voljenom osobom.

VAGA

Neko se danas može postaviti kao prepreka u vašim planovima i prevazići celu situaciju može biti dosta naporan zadatak za vas. I poslovna i emotivna dešavanja vas danas bodu u mozak, samo mirno i polako i izvući ćete najbolje iz ovog dana.

ŠKORPIJA

Sve i svi će vas iritirati a u isto vreme ne znate na koji način biste mogli razrešiti bilo šta od onoga što se postavlja pred vas. Raspoloženje vam varira iz trenutka u trenutak, od mirnoće do besa i želje za raspravom, svađom.

STRELAC

Nestabilno i promenljivo raspoloženje. Dosta toga vas iritira, ali sebe sputavate da odreagujete neprimereno i možda samo dodatno zakuvate stvari. Partner će na pogrešan način shvatiti vaše distanciranje i biti lično povređen.

JARAC

Neke situacije ili ponašanja od strane poslovnih saradnika u toj meri su eskalirale, da vi više ne možete da to tolerišete. Na svu sreću pa imate dovoljno prisebnosti da ne dolivate ulje na vatru. Daćete par saveta i „uskočiti“ u nekim situacijama.

VODOLIJA

Ni sami niste sigurni da li da prihvatite ono što vam se nudi. S jedne strane, znate da bi to bilo dobro po vas, s druge – svesni ste da ćete se zatrpati. No, verovatno je da ćete se odlučiti ipak „za“. Izazovi su tu da bi se savlađivali, zar ne? Emotivno – mutan dan.

RIBE

Danas nemojte odbijati ništa što dobijete da uradite, pogotovo ako vam zadatak bude stigao direktno od nadređene osobe. Koliko god smatrali da su neke stvari nebitne ili da vam je rečeno da ih radite na pogrešan način, pobuna bi samo dovela do tenzije.

Izvor: prva.rs