Devici su na prvom mestu higijena i fizički izgled, Vagama je važno da je žena dobra ljubavnica, Strelac ne voli kada ga neko sputava.

Ovan

Pripadnici ovog znaka vole da budu okruženi ženama, glavni cilj im je da budu u centru pažnje. Iako voli razigrane žene, ipak češće pada na one kojima je inteligencija jača strana. Ovnu se dopadaju žene koje znaju lepo da pričaju i koje su otvorene prema novim ljudima. Takođe, krasi ga titula romantičnog i dobrog ljubavnika. On voli da planira stvari u životu, a ako ste spremni da budete deo njegovih planova, odmah će vas zavoleti. Ovnovi su radišni i vredni, nije im problem da zarade novac, ali ga takođe brzo i potroše, prenosi Atma.

Bik

Bikovi su dosledni, jednostavni i praktični. Jako su vredni i žele da se poštuje to što rade, za svoj trud očekuju da će da dobiju priznanje od drugih. Najveće mane i slabosti su im njihova tvrdoglavost, i preterana opreznost. Skloni su da pokažu znakove ljubomore i opsesije. Poseduju i dozu posesivnosti, a kada su u srećnom odnosu brane čast i sigurnost voljene osobe. Možda ćete ih malo teže zavesti, ali kad se to desi spremni su da za vas urade sve. Imaju ukus za lepe stvari, posebno za odeću i hranu, a krasi ih i talent za financije.

Blizanci

Muškarac Blizanac je inteligentan i komunikativan, pa često prolazi kroz više predbračnih odnosa od ostalih znakova. Njihov šarm i zavodljivost jako dobro prolaze kod osoba suprotnog pola, koje odmah primete njegov vedar duh i pozitivnu energiju koja ih privlači. Blizanci su koketni i skloni promenama. Njihove partnerke stalno moraju da razmišljaju kako da im privuku pažnju, smišljaju nove načine da ih zabavljaju što nije uvek lako. Vole izazove i otvorenog su duha, cene mišljenja drugih, ali mnogo filozofiraju pa na kraju deluje kao da su neodlučni.

Rak

Rak voli porodični život. On je osećajan i emotivno predan partnerki. Pripadnici ovog znaka ostvaruju jaku vezu s majkom. Skloni su promenama raspoloženja. Kada je reč o novcu jako su oprezni. Rakovi slično postupaju i kada je reč o odabiru žena, pokazuju opreznost i potrebno im je vreme da se otvore. Vrlo su osetljivi i traže lepotu u svemu, vole lepu odeću. Rakovi su često dobri kuvari, ali i pisci.

Lav

Lav je uvek željan pažnje, siguran i uveren u svoje sposobnosti. On je optimističan i samostalan, želi da uvek bude u centru pažnje i zna kako tamo i da ostane. Odgovoran je prema partneru u vezi, ali s druge strane može loše tretirati svoje podređene. Neizmerno tvrdoglav, ima velikih poteškoća s prihvatanjem poraza i neuspeha. Traže od partnera da shvate njegovu strast za uspehom, kao i to da budu uvek spremni da ih obasipaju pažnjom i komplimentima. Njihova noćna mora je kada ih ignorišeze ili zanemarujete njihova postignuća, piše 24sata.hr.

Devica

Devica je praktična i logična osoba. Često se pronalazi u poslovima koji imaju veze sa naukom ili medicinom. Uvek stoji čvrsto na zemlji, brine o higijeni i izgledu. Nisu skloni da otvoreno pokažu emocije, ali ih i te kako poseduju. Devicu će usrećiti žena koja poštuje njegov bistar um i inteligenciju. Nedostaje im samopouzdanje, pa su stalno u iščekivanju posvećenosti i pažnje svojih partnera. Vrline su im racionalnost i strpljenje.

Vaga

Vage krase dobre komunikativne sposobnosti, vešte su i često atletski građene što ih sve čini dobrim ljubavnim partnerom. Poseduju istančan smisao za humor, znaju kako da zavedu drugu stranu i energija kojom zrače nikad ne ostane nezapažena. Sposobni su da uvek ustanu iz pepela, podignu se iz svake situacije, čak i kada sve izgleda izgubljeno. S druge strane, znaju da budu površni, rasipni i opsednuti sami sa sobom. Kod žena uvek prvo traže fizičku lepotu pa tek onda gledaju ostale njihove vrline.

Škorpija

Muškarci Škorpije s lakoćom osvajaju žene, bez obzira na izgled. Vole da imaju kontrolu nad svime, pa su visoke pozicije kao stvorene za njih. Krasi ih tajanstvena priroda koja retko koga ostavlja ravnodušnim. U životu ih najviše pokreću novac, uzbuđenje i status. Pripadnici ovog znaka žele odanog partnera pored sebe. Oni vole da uživaju sa svojim partnerima, u svemu pa i u kvalitetnom seksualnom životu.

Strelac

Strelac je optimističan i radostan. Uvek u svemu pronalazi svetlu stranu. Često uspešan u karijeri, ostvaruje i kvalitetne privatne odnose. Razigran je kao malo dete, ne brine puno o izgledu i ne smeta mu ako njegov partner radi isto. Strelčevi nisu nimalo ljubomorni ni posesivni, najviše vole slobodu i vrednuju poverenje. Slabost im je preterana naivnost, tako da očekuju previše od drugih, a često se desi i da svojom iskrenošću povrede sagovornike.

Jarac

Kada je u pitanju poslovna karijera, pripadnik ovog znaka je inteligentan, uspešan i uporan. Jarac je nezaustavljiv u svojim planovima. Lako zarađuje novac i vešto sklapa kontakte. On je vođa po prirodi, koji će lako pridobiti druge osobe kako bi ostvario svoje ciljeve. Veoma osećajan, on ima poteškoća da izrazi svoja osećanja. Jarac, često strahujući za svoju vladajuću poziciju, izbegava žene koje dele slične ambicije kao on.

Vodolija

Vodolije su stabilne i snažne. Uvek imaju želju da doprinesu društvu. Pripadnici ovog znaka imaju izražene emocije. Vodolija muškarac teško razume suprotni pol, zato često završavaju sa starijim i iskusnijim ženama koje razumeju i poštuju njihove potrebe za sanjarenjem i tišinom. Ako žive u okolini koja im ne stvara nikakav pritisak, oni će uzvratiti ljubav.

Ribe

Pripadnike ovog znaka krasi urođena intuicija, tako da možete očekivati da se s Ribama razumete čak i kada svi ostali okreću glavu od vas. Ribe su osetljive i osećajne pa traže osobu koja će ih pratiti i hrabro se suočavati sa svim nevoljama koje ih zadese u životu. One su malo zaljubljene u sebe i očekuju da žene čine prvi korak kada je reč o udvaranju. Atraktivne su i verne, ali imaju tendenciju da lažu i budu licemerni.

Izvor: prva.rs