Radna sedmica je tek počela, a dešavanja ima na pretek. Kojim horoskopskim znacima će ovaj utorak biti posebno turbulentan!?

OVAN – Ono što niste uspeli da završite juče, danas se može regulisati uz pomoć kolega. Moguće je da će vam period do podneva biti nešto statičniji I usporeniji, naporniji. Popodne i veče su dobri za susret sa osobom koja vam se dopada.

BIK – I danas vas poslovne prilike „napadaju“ sa svih stana, a neke od njih vam mogu oduzeti veliku količinu energije. No, preko posla danas sledi i jedan interesantan kontakt. Vrlo zanimljiva osoba koja će vas odmah zaintrigirati.

BLIZANCI – Do podneva ćete još i biti raspoloženi za posao i odgovorni, ali kasnije – na pameti vam je samo da izađete i pobegnete. Doduše, imate planove – da prošetate i da se vidite sa par ljudi. Super je trenutak za kontakt sa simpatijom.

RAK – Danas ste povučeni i zamišljeni i pokušavate da nađete rešenje za jednu poslovnu situaciju. Moguće je i da vas neka lična problematika okupira. Bolje ćete se osećati ako se malo razmrdate, pa iskoristite popodne za šetnju ili za izlazak.

LAV – U toku prepodneva bićete opterećeni razgovorom sa nadređenim ili sa saradnikom. Nemojte lično shvatati nešto što vam je rečeno. Pokušajte da se prilagodite. Odnos sa partnerom može biti zategnut I hladniji nego inače.

DEVICA – Nemojte brzati i ne verujte u sve što vam se kaže. Neko će pokušati da iskoristi vašu dobrotu i poverenje. Ne preuzimajte tuđe obaveze na sebe. Moguće je da nećete imati onoliko vremena koliko vam je potrebno sa partnerom.

VAGA – Dan je za komunikaciju, za razgovore, za kontakte sa saradnicima. Možete postići više nego što očekujete. Takođe, danas i svoje šarmerske sposobnosti uključite na maksimum. Biće dosta prilika da osvojite i zavedete pričom.

ŠKORPIJA – I vašem znaku je poslovni segment vrlo aktivan. Dobri rezultati, iako odnos sa šefovima može biti zategnut. Škorpijama je naglašena strast i mogućnost ulaska u neobavezni odnos ili pokretanje avanture, povremenih viđanja.

STRELAC – Želeli biste da nešto promenite, samo ne znate šta. Povremeno ćete biti nervozni, a dobro bi bilo da u takvom raspoloženju ne donosite važnije poslovne odluke. Tokom celog dana stoji flertovanje i komunikacija sa više osoba.

JARAC – Od onog zastoja u toku jučerašnjeg dana ste se oporavili. Danas ste već u drugačijem raspoloženju, skloni da obaveze odradite što pre, a i lako uspostavljate kontakte sa saradnicima. Ipak, za lični život nećete imati mnogo vremena.

VODOLIJA – Pokušaćete da ostvarite dogovor sa nekim od saradnika. Postoji želja, ali realizacija trenutno ne može biti pokrenuta. Postoji mogućnost da potpuno neplanirano privučete jednu osobu, a I ona će se vama dopasti. Otvorenost za avanturu.

RIBE – Neke promene mogu nastupiti ili biti najavljene, što vas uznemirava. Unapred razmišljate i nervirate se koliko će vam obaveza ovo još natovariti na vrat. Dan je izuzetno lep za strasne susrete sa voljenom osobom.

Izvor: prva.rs