Nekima će vikend početi već danas, bar kada je reč o raspoloženju, ali će većina horoskopskih znakova morati da se pomuči pre relaksacije…

OVAN – Danas morate naučiti da spustite tenziju. Ne samo u poslovnom, već u svakom životnom segmentu. Možete se posvađati i u autobusu, na ulici, u suštini danas je sve teren za nesporazume i rasprave. Dan koji će vas izmoriti.

BIK

Ništa na poslu ne funkcioniše kako treba a vi ne možete da uradite ni najmanju stvar da biste ovo popravili. Šta više – vaši pokušaji sređivanja mogu samo još usporiti ili unazaditi stvari. Bolje pustite. Okrenite se partneru.

BLIZANCI

Ako ste kreativac ili vam je potrebno umetničko nadahnuće – danas ćete funkcionisati savršeno. No, ako je vaš posao drugačijeg tipa, vodite računa – greške su moguće, tenzija je moguća. I vaše će raspoloženje biti promenljivo.

RAK

Pokušavate da radite a niste prisutni niti fokusirani. Kakav posao, to vas dva posto ne interesuje. Vi ste se emotivno srozali I oneraspoložili i sada možete samo da razmišljate o tome. Više obraćajte pažnju na ono što radite.

LAV

Ima nekih stvari koje vam smetaju danas, nerviraju vas na poslu, neke brige vas okupiraju, možda su i računi došli na naplatu….ali se trudite da ne obraćate mnogo pažnju. Pokušavate da rešavate situaciju jednu po jednu.

DEVICA

Danas nerazumevanje sa saradnicima. A i neki troškovi su došli na naplatu….da se osećate sjajno, pa to već i nije tačno, ali pokušavate da ne dižete veliku frku. Međutim, kada vas i emotivni partner iznervira, tu će biti kraj vašeg strpljenja.

VAGA

Vi ste rešili da vas ništa ne može izbaciti iz takta. Došli ste na posao i krenuli da rešavate obaveze jednu po jednu. Ne ide to lako, jer je mnogo distrakcija sa strane ali vi ne odustajete. Razmišljate koliko možete da verujete partneru.

ŠKORPIJA

Vama su još juče stvari krenule nizbrdo, danas se nastavljaju. Jurite pokušavajući da završite sa obavezama, a nemate podršku ni pomoć od strane kolega. Emotivno – ono što želite izgleda vam nedostižno, predaleko.

STRELAC

Nerviraće vas poslovni partneri zato što otežu, previše zahtevaju od vas, menjaju neke stvari u poslednjem trenutku. Brige i problemi, kao i nervoza mogu nestati ukoliko dozvolite voljenoj osobi da vam priđe na pravi način.

JARAC

Neka informacija dolazi do vas. Stoji vam zabrinutost u prepodnevnim časovima, ali se ne brinite – ovo je nešto što je brzo rešivo. Ipak, nećete biti raspoloženi za neka druženja, više će vam odgovarati samoća i da se umotate u svoje misli.

VODOLIJA

Neka vam ceo dan bude na pameti da tri puta razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite, a pogotovo ako su finansije u pitanju. A sa voljenom osobom budite slatki i lepršavi, pa ćete možda i uspeti da se ne posvađate.

RIBE

Danas se ne oslanjajte ni na koga. Prijatelji pokazuju tendenciju da ne održe obećanja, a u potpunosti ste računali na njih. I drugi vas mogu izneveriti. Na sve to, u poslovnom segmentu pravite greške. Sa emotivnim partnerom nerazumevanje.

Izvor: prva.rs