Portparol PDP-a Anja Petrović objavila je u avgustu 2020.godine na Tviteru da dobila prijetnje smrću od Jelene Trivić. 

U objavi na Tviteru, portparolka PDP-a nije navela konkretna imena, ali je otkrila da se to dogodilo zbog toga što se kako je navela „savjetnicima Jelene Trivić, navodno, nije svidio sadržaj jedne najave.“

Petrovićeva je tada bila u otvorenom ratu sa Jelenom Trivić i Biljanom Aničić, a podržavala struje u PDP-u koje je predvodio Stanivuković.

Nakon Tviter objave Trivićeva je zahtjevala od Borenovića da isključi Petrovićevu iz stranke, ali je ona dobila samo smanjenje plate.

Nedugo nakon pobjede kandidata za gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, Petrovićeva je zbog silne podrške Stanivukoviću očekivala mjesto savjetnika za medije u Kabinetu gradonačelnika. Kažu izvori faktormagzina.

To se nije dogodilo, a Trvićeva je krenula u otvoreni rat protiv novog gradonačelnika Banjaluke.

Trivićeva je ucjenila Stanivukovića oko kandidature za predsjednika Srpske pozivajući se na prethodni dogovor koji su imali:

„Stanivukoviću kandidatura za gradonačelnika, Trivićevoj za predsjednika Republike.“ Kaže izvor faktormagazina.

Međutim, Stanivuković je budžetskim novcem riješio problem Trivićeve, zaposlio je njenog bližeg rođaka, Vedrana Radivojevića da mu piše objave na društvenim mrežama, odnosno na mjestu koordinatora za digitalnu komunikaciju u Gradskoj upravi.

Biljana Aničić,je formlano zaposlena u Komunalnu policiju a koja ipak radi protokoloarane poslove u Kabinetu gradonačelnika.

Kako tvrdi izvor blizak vrhu PDP-a Stanivuković se neće aktivnije uključiti u kampanju za izbore koji bi trebali biti održani u oktobru.

Stanivuković je prije najavljivanja kandidature Trivićeve obilazio gradove i opštine po Republici Srpskoj, dok sada to Trivićeva radi sama.

Autor:faktormagazin.ba, foto:faktormagazin.ba