Ako je sudeći po prvom danu, biće ovo jedna veoma uzbudljiva sedmica!

OVAN – Savršen trenutak da se kockice sklope kada je u pitanju poslovni dogovor. Po pitanju finansija dan nepovoljan za ulaganja. Veći troškovi. Sa emotivnim partnerom može biti razumevanja ukoliko oboje obuzdate impulsivnost.

BIK – Razgovor sa nadređenima ili starijim kolegom nosi tenziju. Nećete biti zadovoljni ishodom. Vaše ideje I rešenja za poslovnu tematiku su dobri, samo je pitanje da li je druga strana spremna da ih čuje. Dobra emotivna situacija.

BLIZANCI – Imate velike planove, a dosta ćete i uspeti da odradite. Nešto vašom zaslugom, a nešto I uz pomoć srećnih okolnosti. Pristupite osobi koja vam se dopada, možete je šarmirati. Zauzeti – partner vas zbunjuje postupcima.

RAK – Poslovne obaveze su se nagomilale. Možete da se izborite sa svim što ste preuzeli, ali imate i planove lične prirode, pa biste voleli da što pre budete slobodni. Drugi deo dana donosi previše razmišljanja a premalo dešavanja.

LAV – Odlične ideje koje možete realizovati, ali vam je potrebna podrška nadređenih. Moraćete da se ubeđujete sa njima. U odnosu sa voljenom osobom oseća se neka tenzija i nezadovoljstvo. Slobodnima prilika za izlazak.

DEVICA – Veliki priliv obaveza doneće vam s jedne strane nervozu, ali sa druge – odlične šanse da privedete kraju poslove koji su do sada bili u zastoju. Dobar je momenat I za razrešavanje emotivnih nedoumica, ali I za skladan odnos sa partnerom.

VAGA – Mnogo posla, ali ćete stići da sve obavite na vreme. Doduše, moraćete da promenite svoje planove da biste se uklopili I sve priveli kraju. Mogućnost neočekivanog troška. Flertujete sa nekim sa kim ste poslovno povezani.

ŠKORPIJA – Iako će početkom dana u poslovnom segmentu sve ići zbrda-zdola, do kraja dana ćete kroz dogovor I saradnju sve privesti kraju uspešno. Voljena osoba je u drugom delu dana nervozna I može vas pritiskati nekim zahtevima.

STRELAC – Očekujte užurban i naporan dan, ali možete dosta toga uraditi i završiti. Sastančenje, trčanje s jednog mesta na drugo – neće vam biti ni u jednom trenutku dosadno. Dobar dan za nova poznanstva i komunikaciju sa suprotnim polom.

JARAC – Bitna poslovna pitanja mogu izaći na dnevni red. Moguće je da ćete imati i važan dogovor ili sastanak sa nekim od koga mnogo očekujete. Komunikacija sa voljenom osobom teče bez problema i lako možete rešiti tekuću problematiku.

VODOLIJA – U jednom trenutku ste puni optimizma i elana, u drugom vas uhvate vaši lenji momenti i samo gledate da se izmaknete što dalje od bilo kakvih obaveza. Drugi deo dana provedite u zabavi i druženju sa prijateljima.

RIBE – Imate svoja razmišljanja ili brige o kojima ne želite da pričate. Tražite način da promenite situacije koje vas dosta opterećuju. Kolega mogu biti zbunjene vašom ćutljivošću. Kontakt sa voljenom osobom vam popravlja raspoloženje.

Izvor: prva.rs