epa09263313 Olimpia Milano's Andrea Cinciarini (L) and Virtus Segafredo Bologna's Milos Teodosic (R) in action during the Lega Basket Serie A (LBA) 2021 final game four between Virtus Segafredo Bologna and A|X Armani Exchange Milano in Bologna, Italy, 11 june 2021. EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Virtus iz Bolonje je slavio na gostovanju Armaniju u Milanu rezultatom 64:59, u meču sedmog kola Evrolige, a fantastičan je bio srpski plejmejker Miloš Teodosić.

Imao je nekoliko fenomenalnih poteza, kao što je pogodak sa devet metara preko čovjeka, uz zvuk sirene, za kraj prvog poluvremena.

Upisao je 15 poena uz dva skoka i četiri asistencije, njegova partija je izazvala oduševljenje na društvenim mrežama, a jedan komentar se izdvojio.

– Košarka je jednostavan sport: 10 igrača trči, niko nikada ne šutira, onda uđe neko u papučama i sa paketom Marlbora, u donjem vešu, pogodi pet trojki i izmisli asistencije za 17 minuta, bez znojenja, bez trčanja, bez razgovora. Virtus pobijedio u Milanu – poruka je na poznatom košarkaškom tviter nalogu “La Giornata Tipo”, a prenosi Sportal.

Izvor: Srpskainfo