Lavovima se savetuje da uživaju u ovom lepom danu, jer im donosi skladne odnose sa osobama koje vole…

OVAN

Dragi Ovnovi, provedite ovaj dan okruženi svojom porodicom i najmilijima. Želimo vam da vam naredni period donsese mnogo radosti, veselja i mira. Očekujte danas malo nervoze ali ipak dobro raspoloženje.

BIK

Dragi Bikovi, sigurno je da ćete se osećati više nego dobro, biti u pokretu i raspoloženi. Ne samo to, želećete maksimalno da ugodite onima koji su vam srcu mili i bliski. Provedite neke lepe momente.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, uživate u lepim trenucima sa svojom porodicom i najmilijima. Želimo vam da vam naredni period donese radost, blagostanje i zadovoljstvo. Uživajte u današnjem danu.

RAK

Dragi Rakovi, sigurno je da ćete danas biti širokog srca, spremni da u svoj zagrljaj primite sve one koje volite. Ne nervirajte se zbog sitnica, ne kvarite sebi ovaj dan! Uživajte u okruženju najdražih osoba.

LAV

Dragi Lavovi, u prepodnevnim satima moraćete da ispoštujete članove porodice i ispunite obećanja koja ste im dali. Uživajte u ovom lepom danu jer vam donosi skladne odnose sa osobama koje volite.

DEVICA

Drage Device, u ovom danu vi ste smireni, zadovoljni i okruženi osobama koje volite. Mi vam želimo dobar provod i da u narednom periodu budete u dobrom raspoloženju. Provedite jedan lep dan.

VAGA

Drage Vage, dan vam donosi sklad, opuštenu i kvalitetnu atmosferu sa osobama koje volite. Potrudite se da se maksimalno posvetite članovima svoje porodice. Uželeli su se vašeg prisustva, kao i vi njihovog.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, najviše ćete biti okrenuti deci, članovima porodice, voljenoj osobi. Pred vama su neki jako lepi i mirni trenuci i mi vam želimo da ovakvo raspoloženje potraje što duže.

STRELAC

Dragi Strelčevi, vi ćete se najviše okrenuti članovima svoje porodice, pronaći lepe reči za njih i sigurno je da vas čekaju neki divni, topli momenti. Želimo vam da provedete jedan radošću ispunjen dan.

JARAC

Dragi Jarčevi, vidi se da će kod vas biti naglašeno jedno lepo, toplo i dobro raspoloženje, da ćete naći nežne reči za sve one sa kojima danas budete u kontaktu. Raduje vas što ste okruženi ljudima koje volite.

VODOLIJA

Drage Vodolije, vidi se da ćete vi „iz sve snage“ uživati sa članovima svoje porodice. Dobro raspoloženje, smeh i prisnost obeležiće ovaj dan. Želimo vam lep provod.

RIBE

Drage Ribe, vi ćete se potruditi da ulepšate svaki trenutak onima sa kojima dolazite u kontakt. Pričaćete sa članovima porodice, prijateljima, a posebnu pažnju ćete pokloniti i voljenoj osobi. Uživajte.

Izvor: prva.rs