Ovi znakovi horoskopa moraju da se konsultuju sa ljepšom polovinom o svemu.

Oni ne preuzimaju nikakvu inicijativu i izvršavaju svaku naredbu svoje žene bez razmišljanja.

S jedne strane, oni je se plaše, ali s druge strane, ako bolje razmislimo, toliko je vole da je jednostavno žele da bude ona zadovoljna. Hajde da vidimo na koja tri  muškarca Zodijaka govorimo.

Rak

Za muškarca Raka je na prvom mjestu njegova porodica. On je tip muškarca koji će svoju ženu staviti na prvo mjesto i učiniti sve što mu ona kaže. Ako je ne konsultuje, ne mrda malim prstom. Neko može reći da je se plaši i da je papučar, neko drugi da jednostavno ne želi da kvari odnose, ne želi da se svađa i da se vodi onim: “srećna žena – srećan život!”

Vaga

Vaga ne podnosi tenzije, svađe i nesuglasice. I šta onda radi? Više voli da kaže “da” na sve, da ne ljuti svoju ženu, da ona ostane zadovoljna i da samim tim oboje žive miran život. Vaga je tip čovjeka koji kaže pristaje na sve, ne kvari odnose i želi da vidi da su ljudi koje voli srećni. Čak i ako je on sam potlačen, njegov stav se neće promijeniti. Dakle, da – on uvijek radi samo ono što mu žena kaže.

Ribe

Ribe su skromne i mirne. Muškarac Riba, kao i Vaga, voli ljude, ne može nikome da kaže “ne” i trudi se da svi oko njega budu zadovoljni. Ako se njegova žena malo više nameće od njega, ona će ga jasno kontrolisati, dominirati nad njim i komandovati mu. A on će njene naredbe izvršavati mehanički i bez riječi. Sve dok je ne uznemirava, ne kvari i dok se ne svađaju, Riba je srećna, prenosi Lepota i zdravlje.

Izvor: Srpskainfo

FOTO: JESS AND GABRIEL/YOUTUBE/SCREENSHOT