Djevojka D. P. (18) koja je vozila bez dozvole i sletjela sa puta primljena je u Klinički centar u Beogradu sa povredama glave i grudi, saznaje Blic.

U Beograd je prebačena zbog povrede glave. Čeka se opis skenera. Ona ima i grudnu povredu, vjerovatno će biti primljena u šok sobu rečeno je za Blic.

U saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 2:30 časova dogodila u Bogatiću poginuo je Radisav P. (48) iz Badovinaca. Otac i kćerka su se vraćali sa svadbe.

Nesreća se dogodila na putu Bogatić – Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sletio sa puta i udario u drvo. Sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina.

Nesrećni čovjek je bio suvozač u vozilu kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljala njegova kćerka D. P. (18).

Kako se sumnja, prema prvim informacijama, uzrok nesreće je neprilagođena brzina.

– Njih dvoje su bili na veselju, tačnije na jednoj svadbi u Bogatiću i navodno, R. P. je malo više popio pa je dao svojoj kćerki da vozi nazad do kuće jer je dionica od restorana do njihove porodične kuće mala – kažu komšije sela kod Bogatića.

Vozilom su sletjeli sa puta i zakucali se u drvo, a automobil je u potpunosti zgužvan.

Potreseni prijatelji Radisava na društvenim mrežama se opraštaju od stradalog čovjeka.

– Pokoj duši tvojoj Đus, a kćerki želim brz oporavak uz Božiju pomoć – napisala je jedna od prijateljica stradalog čovjeka.

Izvor: Srpskainfo