Muzičar Predrag Peđa Jovanović uvijek je otvoreno govorio o svojom borbama sa alkoholom, koji su doveli do toga da se njegova porodica raspadne.

Naime, njegova supruga Ana Jovanović trpila je mnogo, a u jednom trenutku riješili su da stave tačku na emotivni odnos, a po svemu sudeći, njih dvoje su se pomirili i riješili sve nesuglasice koje su imali.

Naime, Ana je juče proslavila rođendan, a Peđa je prvo na svom Instagram profilu supruzi čestitao divan dan.

On je objavio zajedničku fotografiju uz koju je napisao:

– Ljubavi, srećan ti rođendan – napisao je Peđa Jovanovića fotografiju je podijelila i Ana na Instagramu.

Nakon toga, Ana je na profilu objavila fotografiju iz luks stana, a u sobi je bila “opkoljena” ružama nježno roze boje, a ona je pozirala u sredini u bijeloj haljini pripijenoj uz tijelo sa ogromnim šlicem.

FOTO: PEĐA JOVANOVIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: PEĐA JOVANOVIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nakon ovoga komentari su se samo nizali, a mnogi su bili presrećni što su se ona i Peđa pomirili.

“Bože kako divno kad muškarac skonta kako je vrijedna jedna žena. Vidi se da si voljena. A i zaslužuješ”, “Navijamo za tebe i Peđu”, samo su neki od komentara.

– Omanuo sam u braku katastrofalno! Krenuo sam nekom stranputicom, a moj život u to vrijeme niko nije mogao da isprati! To je bilo jako naporno. Non-stop kafana, alkohol… Umjesto da odem kući poslije svirke, ja ostajem sa drugarima… Izmišljao sam različite gluposti! Izvinio sam se za sve i izvinjavam se i dan danas, rekao je Peđa i dodao:

– Ja svoju zakonitu suprugu nikada nisam preobolio, niti ću! Smatram da tu postoji šansa da se stvari vrate u normalu. Sada smo u fazi pomiranja i nadam se da će to biti kako treba. Ne pitam se samo ja… ali trudim se! Nekome je potrebno više da shvati gdje griješi, nekome manje… Meni je očigledno trebalo malo više, ali nikad nije kasno! Nisam uviđao svoje greške, ali je sada ta osvješćenost dovela do napredka i u mojoj karijeri! Mnogo sam griješio u životu, ali i na tome radim, zaključio je on u emisiji “Magazin in”, piše Blic.

Izvor: Srpskainfo