epa10541498 Sweden's Zlatan Ibrahimovic reacts on the bench during the UEFA EURO 2024 qualification soccer match between Sweden and Belgium, in Stockholm, Sweden, 24 March 2024. EPA-EFE/Maja Suslin SWEDEN OUT

Fudbaler Zlatan Ibrahimović važi za velikog zavodnika, ali njegovo srce osvojila je njegova nevjenčana supruga Helena.

Naime, Zlatan Ibrahimović je godinama u skladnom braku sa 11 godina starijom Helenom Seger. Njihova ljubavna priča počela je davne 2002. godine, a taj sudbinski susret dogodio se na parkingu.

Par se upoznao u Malmeu, a Zlatanova izabranica jednom prilikom ispričala je kako je to izgledalo i kako se dogodila ljubav na prvi pogled.

Zlatan Ibrahimović sa porodicom
FOTO: YOAN VALAT/EPA

– Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim “ferrarijem” moj “mercedes”, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidjelo – ispričala je Helena 2010. godine za magazin Elle.

Zlatan je u početku imao problema da se razumije sa 11 godina starijom Helenom, koja je imala ljepotu, pamet i odlučan stav, ali vremenom je sve došlo na svoje.

– Zlatan je pametno kopile na terenu, ali je isto toliko bio dobar kada je birao ženu. On ne može da nađe bolju ženu od Helene. Skoro da je dobra kao Zlatan – rekao je svojevremeno Stefan Erfors, blizak Helenin prijatelj.

Oni su iz braka dobili dvojicu sinova – Maksimilijana i Vinsenta.

Bila milionerka i pre udaje za fudbalera

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger
FOTO: FREDRIK SANDBERG/EPA

Inače, Helena je i prije nego što je započela romansu sa Zlatanom bila veoma uspješna i ostvarena poslovna žena, što nije ni čudo s obzirom da je svojevremno priznala da radi od svoje 13. godine, te je stekla ogromno bogatstvo. Ona je, naime, radila u duvanskoj industriji, baratala je vrhunskim znanjem iz marketinga, a usputno se bavila i modelingom i glumom.

Zlatanova ljepša polovina privlači veliku pažnju gdje god se pojavi, te važi za “kraljicu stila”, a iako je u šestoj deceniji svojim izgledom nikog ne ostavlja ravnodušnim, a Ibrahimović se uvijek iznova zaljubljuje u nju.

Autor: Srpskainfo

FOTO: MAJA SUSLIN/EPA