ŽFK “Sloga” Prijedor – kadetska selekcija osvojila je juče treće mjesto na turniru u malom fudbalu “Fudbal za sve”. Domaćin turnira je bio ŽNK “Krivaja” Zavidovići, gdje je odigran turnir.

“Sve igračice su dobile priliku da zaigraju juče i to nam je bio glavni cilj. Prije nekoliko mjeseci nam se pridružilo još djevojčica koje nisu imale priliku zaigrati u toku prvenstva, te smo smatrale da je juče bila idealna prilika da obuku nama omiljeni dres i debituju. Posebno želimo pohvaliti Mariju Pilipović koja se upisala u listu strijelaca i sve nas dodatno oduševila pored toga što se odlično snašla na terenu”, saopšteno je za “Kozarski vjesnik” iz ŽFK “Sloga”.

ŽFK “Sloga” Doboj je zauzeo prvo mjesto, dok je domaćin ŽNK “Krivaja” Zavidovići osvojio drugu poziciju. Još su igrali ŽFK “Budućnost” Banovići, ŠK “Lug” Brankovići i FK “Tuzla City” Simin Han.

“Pored pehara i medalja za cijelu ekipu, treba istaći da je najbolji strijelac turnira bila naša Tamara Malenčić koja je po ko zna koji put zablistala i pružila sjajne partije i pokazala da je najbolji napadač”, dodaju u saopštenju.

Za “Slogu” su nastupile: Nela Čaušević (kapiten), Sara Bojanić, Tamara Malenčić, Jovana Topić, Ana Daničić, Sanela Mešić, Kalina Vujasinović, Marija Damjanović, Lana Malić, Sumeja Varmaz i Marija Pilipović. Treneri: Nina Latinović i Una Milana Pjević.

Izvor: kozarski

Foto: ŽFK “Sloga” Prijedor