Nešto prije 19 časova, na državnom putu Kragujevac-Batočina dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba i u kojoj je je više osoba povrijeđeno, a sada su se na društvenim mrežama pojavile slike i snimci sa mjesta nesreće.

Kako se vidi na slici, vatrogasci pokušavaju da izvuku povrijeđene iz smrskanog vozila, dok se u pozadini vidi i autobus koji je učestvovao u udesu, a na kome je takođe pričinjena velika materijalna šteta.

Evakuisano 20 putnika iz autobusa

Na licu mjesta nalazi se veliki broj vatrogasaca ali i ekipa Hitne pomoći koji su evakuisali 20 putnika iz autobusa, ali i spasili šestoro putnika koji su bili zarobljeni u automobilima nakon udesa.

Kako se vidi na slici, vatrogasci pokušavaju da izvuku povređene iz smrskanog vozila, dok se u pozadini vidi i autobus koji je učestvovao u udesu, a na kome je takođe pričinjena velika materijalna šteta.

Evakuisano 20 putnika iz autobusa

Na licu mesta nalazi se veliki broj vatrogasaca ali i ekipa Hitne pomoći koji su evakuisali 20 putnika iz autobusa, ali i spasili šestoro putnika koji su bili zarobljeni u automobilima nakon udesa.

Utvrđeno je da je došlo do lančanog sudara autobusa i tri putnička vozila, u kome je povrijeđeno više osoba. Svi povrijeđeni su prevezeni u Univerzitetski klinički centar Kragujevac.

Intervencija policije je i dalje u toku, a po završetku biće izvršen uviđaj.

Saobraćaj na ovoj deonici je u prekidu, a zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca sprečeno je da tragedija bude veća, prenosi Blic.

Izvor: Srpskainfo