Lice iz Omarske čiji su inicijali D.T. osumnjičeno je za krađu autobusa auto-prevoznika iz Banjaluke sa parking prostora benzinske pumpe u ovom mjestu, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.
Krađa se dogodila sinoć u 17.50 časova, policiji je prijavljen u 18.40 časova.

Policijski službenici su našli autobus i uhapsili počinioca u Gradini kod Omarske.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni sa parking prostora odvezao autobus, pri čemu je oštetio i parkirani automobil u privatnom vlasništvu.

Nakon kompletiranja predmeta, Policijska uprava Prijedor će Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu dostaviti izvještaj protiv D.T. za počinjeno krivično djelo.

Pripadnici Policijske uprave Prijedor uhapsili su lica D.R. i R.K. koje je zatekla u pokušaju provale u preduzeće u Ulici srpskih velikana u ovom gradu.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su sa ulaznih vrata pomoćnog objekta nasilno skinuli metalnu rezu u namjeri izvršenja krivičnog djela, a prethodno su iz kruga istog preduzeća ukrali metalne oplate za izvođenje građevinskih radova.

Policijska uprava Prijedor će Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu dostaviti izvještaj protiv ova dva lica zbog počinjene krađe i teške krađe u pokušaju.

Izvor: SRNA/kozarski