Udruženje navijača “Grobari Prijedor” podijelilo je 120 novogodišnjih paketića najmlađim članovima. Mališani su uživali u kratkoj pozorišnoj predstavi, pjevali navijačke pjesme i himnu omiljenog kluba, te na kraju dobili paketiće od crno bijelog Djeda Mraza.

“Volim Partizan od 2010. godine, dobio sam paketić, volim Pratizan od srca”, kaže Mihajlo Hrnjak.

Jedan od najmlađih članova je i Aleksej Popović koji ističe da za crno-bele navija od rođenja.

Roditelji mališana smatraju da se ljubav prema Partizanu prenosi sa koljena na koljeno.

“Doveo sam svoja dva sina. Od kada znam za sebe navijam za ovaj klub, sada tu ljubav prema klubu prenosim na moje sinove koji idu sa mnom na utakmice Partizana u sklopu ovog Udruženja. Pratimo utakmice košarkaškog kluba, a i fudbalskog, kako u gostima tako i u Beogradu”, rekao je Ognjen Hrnjak.

Među navijačima Partizana su i članovi porodice Popović.

“Moj otac, ja, moji sinovi, navijamo za Partizan od rođenja”, rekao je Davorin Popović.

Iz Udruženja “Grobari Prijedor” kažu da na ovaj način postižu jedan od zacrtanih ciljeva. To je veći broj kvalitetnih navijača koji na utakmicama navijaju i raduju se, a izbjegavaju sukobe.

“Večeras smo podijeli 120 novogodišnjih paketića uz određenu koreografiju, himnu Partizana, pjesme, rertrospektivu rada Udruženja, pušten je i film o gostovanju fudbalskog kluba Partizan prošle godine i o crno-beloj akademiji. Udruženje je osnovano prije sedam godina i naš cilj je masovnost i što veći broj članova koje redovno vodimo na utakmice fudbalskog i košarkaškog kluba Partizan”, rekao je Stojan Janjetović Predsjednik Udruženja navijača “Grobari Prijedor”.

Iz Udruženja navijača “Grobari Prijedor” najavljuju da će podjela novogodišnjih paketića ubuduće biti 6. decembra, jer je to datum njegovog osnivanja.

Izvor: kozarski