Pripadnici Policijske uprave Prijedor isključili su iz saobraćaja 62 vozača prilikom pojačane kontrole upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, droga ili lijekova. Iz saobraćaja je isključen 61 vozač zbog vožnje pod dejstvom alkohola i jedan jer je odbio da se testira na drogu. Sedam vozača zadržano je do istrežnjenja, a jedan jer je odbio test na drogu.
U trodnevnoj republičkoj akciji od 7. do 9. marta kontrolisano je 537, a sankcionisana su 73 učesnika.
Protiv ženske osobe B.Ć. iz Prijedora podnesen je izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je kao blagajnica trgovačkog marketa prilikom uplate dnevnog pazara u banku uplatila iznos umanjen za 9.000 KM.
Na teret joj se stavlja da je taj novac protivpravno prisvojila u decembru 2023. godine. Protiv nje je podnesen izvještaj zbog sumnje da je počinila krivično djelo pronevjera.
Uhapšen je i muškarac čiji su inicijali V.B. kod kojeg je pronađeno oko 45 grama spida i 19,3 grama marihuane prilikom prestresa stambenih prostorija koje koristi.
Protiv njega će biti podnesen izvještaj zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Izvor: SRNA/kozarski.com