Državljanin Srbije (41), sa prebivalištem u Švajcarskoj i za sada neidentifikovana djevojka, poginuli su u nedjelju nakon što se ferari u kojem su bili zakucao u zaštitnu ogradu u Italiji.

talijanski mediji pišu da se ferari sa švajcarskim tablicama, za čijim volanom je bio srpski državljanin (H.K.), zakucao u zaštitnu ogradu malo poslije izlaska iz tunela na putu u Pijemontu.

Nakon sudara skupocjeno vozilo se prepolovilo i zapalilo, a muškarac i njegova saputnica poginuli su na licu mjesta, njihova tijela su ugljenisana.

Saobraćajna policija je identifikovala poginulog muškarca zahvaljujući registarskoj tablici, ali ga čak ni brat nije prepoznao u policiji, navodi Korijere.

Teška nesreća u Italiji

Za drugu žrtvu nesreće, koja je takođe bila ugljenisana i neprepoznatljiva, još uvijek ništa nije poznato. Da bi se ona identifikovala biće neophodno uraditi DNK test.

Do nesreće je došlo oko podneva na katolički Uskrs.

Automobil išao velikom brzinom

Od udarca se sportski automobil prepolovio. Prednji dio se, nakon probijanja zaštitne ograde, zgužvao o betonsko saobraćajno ostrvo i potom izgorio, dok je zadnji dio odbačen pedesetak metara dalje na parking.

Teška nesreća u Italiji

Iz stanja automobila izvjesno je da se kretao veoma velikom brzinom, toliko da je vatrogascima trebalo pet sati da izvuku tijela i uklone ono što je ostalo od ferarija, prenosi Telegraf.rs.

Autor: Srpskainfo

FOTO: VIGILI DEL FUOCO/SCREENSHOT