Dvojica radnika vodovoda bacila su telo nestale Danke Ilić (2) na divlju deponiju na Starobanjskom putu nakon što su devojčicu udarili ispred dvorišta pojate gde se igrala sa majkom i bratom. Kako saznaje “Blic” u službenom vozilu Vodovoda otkriveni su tragovi krvi koji su se ispostavili kao ubijene devojčice.

Kako saznaje Blic u automobilu su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić.

– Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vrijeme, provjerom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo – kaže izvor Blica.

Pronađeni tragovi krvi na automobilu

Ranije danas su pronađeni tragovi krvi na automobilu forenzičkom istragom i na osnovu toga su privedene dve osobe.

Danka Ilić ubijena

Policija je uhapsila dvije osobe koje su počinile ubistvo male Danke Ilić i koje su priznale zločin, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Imamo loše vijesti za Danku… Policija je uhapsila dvije osobe koje su, ako dobro razumijem koja su počinili ubistvo male Danke. Kako shvatam priznali su djelo – rekao je Vučić i dodao da vode policiju do mjesta gdje su bacili tijelo.

Autor: Srpskainfo

FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER/FACEBOOK/SCREENSHOT