Muškarci, ovo nije tekst o tome šta treba, nego šta nikako ne treba da radite tokom seksa.

1. Zapeo kao sivonja

Nije ti to kanjon Morače. Kada imaš seks sa ženom prvo proveri koliko duboku penetraciju voli. Cilj je da je dovedeš do orgazma, ne do Urgentnog. Inače, dame, zbog ove greške koju pravite u krevetu vaš muškarac nikad neće biti zaista zadovoljan.

2. Riba na suvom

Ako si već krenuo prstom ka meti, tj. G tački, ako pokušavaš da je dovedeš do orgazma ručno, pobrini se da ti prst bude krut. Mlataranje prstom kao da mamiš ribu, ovu tvoju neće namamiti. Smoriće je.
3. Muzičke stolice

Super je što si čitao Kama Sutru, ali stvarno nema razloga da sve isprobaš tokom jednog seksa. Menjanje poza je poželjno, ponašanje kao da si na triatlonu je kretenski. Drži se poze i žene koja te pali.

4. Nije ti to miš

Dakle, klitoris ima dugmence i ono prija… Do nekog trenutka. Treskanje po njemu kao da igraš LOL će da ti zaradi jednu grimasu i liši te smajlića u porukama. Zauvek.

5. Jezik za zube

Ne uvek, naravno. Iako neke žene vole da im tip tokom seksa stavi jezik u uvo, prvo u to isto šapni da li to voli. Ponavljaj za nama, “neću gurati bilo šta u bilo koju rupu bez dozvole”.

6. Zrikavci

Dok ti žena daje oral sasvim je okej da se zavališ i uživaš, ali probaj da daješ znak života. Ako se čuju zrikavci, a ne ti vreme je da je malo motivišeš. Ona to radi da bi tebi bilo lepo, ne zato što hoće da bilduje vilicu.

7. Makazice

Iseci nokte. Tačka.

8. NE SKREĆI, HUGO!

Kada tipovi primete da je žena na ivici orgazma obično ubrzaju ili promene tehniku, šatro da bi osigurali uspeh, rezultat je uglavnom skroz suprotan. Orgazam nailazi polako i mora na njemu da se radi, zato kada vidiš da je to što radiš dobro – ne menjaj!

24sata