“Sramota me je da priznam, ali mislim da sam danas na neki način prevario svoju ženu”. Ovako počinje Fejsbuk post Amerikanca Džejsona Hjulita koji je lajkovalo i šerovalo nekoliko stotina hiljada ljudi. I svi odobravaju ono što je uradio! A evo o čemu se radi.

Hjulet je stajao u redu ispred kase u supermarketu i ispred sebe ugledao plavušu za koju je odmah pomislio: “Kakva riba, blago onom ko je s njom”. Samo trenutak kasnije je provalio da je to u stvari njegova supruga! Pismo koje joj je ovim povodom napisao na Fejsbuku, istopilo je srca širom sveta.

“Oborilo me je s nogu kad sam po ko zna koji put skontao koliko je lepa. Često to primećujem iznova i iznova, ali danas kad nisam znao da je u istoj prodavnici u kojoj sam i ja, video sam je potpuno novim očima i jednostavno nisam mogao da verujem da je ona moja”, piše Hjulit.

A onda nastavlja sa nizom reakcija koje je u njemu izazvala ova spoznaja. Od one da je “dobro što nije provalila jezivog bradonju koji zeva u nju preko ramena”, preko “Šta da je umesto mene bio neko drugi? Moram da joj nabavim suzavac”, do najromantičnijeg “U trenutku sam se setio koliko mi je malo falilo da uopšte ne osvojim njeno srce”.

Dirljivo ljubavno pismo završava priznanjem da joj tu u marketu na kraju uopšte nije ni prišao, već da ju je s divljenjem gledao kako izlazi iz prodavnice, ponavljajući u sebi: “Ovo je moja žena i volim sve u vezi s njom”.

Nakon što je internet zajednica bukvalno odlepila na njegovu podugačku izjavu ljubavi, šerovi i lajkovi su krenuli kao ludi, a ubrzo je sve stiglo i do nje, iako ne koristi Fejsbuk tako često.

Povodom silne pažnje koju je njihova veza privukla, na svom profilu se oglasila i ona i objasnila nekoliko stvari.

“Taj dan me verovatno nije prepoznao jer sam se sredila za kupovinu. Obično sam nenašminkana i u trenerci, ali me on voli i takvu. I ne, ne smeta mi što je gledao ‘drugu ženu’, verujem mu 100 odsto i zahvalna sam što je čovek koji ume da vidi lepotu u svim ljudima”.

Za kraj je poručila:

“Verujte, ovakva ljubav stvarno postoji, ja sam živi dokaz za to! Volim te, Džejsone Hjulite, moj blesavi mužu!”

24sata