Ako imate problema da upoznate nekoga ko vas seksualno i ljubavno uzbuđuje, možda se zabavljate sa pogrešnim tipom osoba koje jednostavno nisu u stanju da ispune vaše potrebe.

Ako su vaši znaci kompatibilni, osetićete osnovnu privlačnost. Međutim, vaš znak u Marsu opisaće osobu sa kojom ćete ostvariti instant fizičku hemiju. Mars vlada vašom fizičkom energijom i delima. Bilo da ste muškarac ili devojka, on vlada vašim seksualnim nagonom.

Mars u Ovnu

Vaše strasti su burne i lako se rasplamsaju. Volite da jurite ili da vas jure sa velikim entuzijazmom. Agresivno krećete za stvarima koje želite i puni ste samopouzdanja u krevetu, bilo da je u pitanju seks na jednu noć ili ozbiljna veza. Odlikuje vas i velika izdržljivost pod čaršavom.

Seksualno ste kompatibilni sa osobom čiji je Mars u Ovnu, Lavu, Vodoliji i Strelcu.

Mars u Biku

Vaše strasti su prizemne i senzualne. Uzbuđuju vas novac, uspeh i ostale materijalne stvari u životu. Neko ko uživa u finim stvarima koje život ima da ponudi može biti jako interesantan. Kada ste uzbuđeni, spremni ste da potrošite mnogo energije u seksualnoj jurnjavi. Iako volite nežnost i maženje, kada vam se pokrene strast, postajete umešan i izdržljiv ljubavnik.

Seksualno ste kompatibilni sa osobom čiji je Mars u Biku, Devici, Jarcu i Škorpiji.

Mars u Blizancima

Vaš „seksualni prekidač“ se pali i postajete uzbuđeni samo kada je pred vama mentalni izazov. Uživate u avanturi koja prethodi vođenju ljubavi, ali ako veza izgubi svoju intelektualnu oštrinu, ili postane dosadna, spremni ste da istog trenutka izađete iz nje. Zato vrlo često imate nekoliko istovremenih veza. Uživate u seksualnoj raznolikosti i volite kada su stvari zabavne. Ako neko uspe da vas šarmira i nasmeje, osvojio vas je.

Seksualno ste kompatibilni sa osobom čiji je Mars u Blizancu, Vodoliji, Ovnu i Strelcu.

Mars u Raku

Vaša seksualna osećanja rastu kada je neko u stanju da učini da se osećate bezbedno i zaštićeno. Nije vam udobno sa ljubavnikom koji čini da se osećate nesigurno. Seksualno ste uzbuđeni kada se emotivno povežete sa partnerom. Vaša strast može da nestane ako je ljubavnik bezosećajan ili ne reaguje na vaše potrebe.

Seksualno ste kompatibilni sa osobom čiji je Mars u Raku, Škorpiji, Ribi i Jarcu.

Mars u Lavu

Vama je potrebna romansa kako biste bili uzbuđeni zbog seksa. Razigrani ste, zgodni i spontani. Kao prirodan glumac, volite dramu i uživate u izvođenju predstava u spavaćoj sobi. Ali vam je podjednako važno da ste voljeni, obožavani i poštovani. Ne marite previše o konvencionalnim mestima za seks i možete da ga imate na bilo kojoj lokaciji. Strastven i nežan, Lav uživa da vodi ljubav u romantičnom i raskošnom okruženju dostojnim princa, ili princeze – jer on to jeste.

Seksualno ste kompatibilni sa osobom čiji je Mars u Lavu, Vodoliji, Strelcu i Ovnu.

Mars u Devici

Usled stidljivosti delujete pomalo nadmeno i konzervativno. Preveliki oprez čvrsto drži uzde nad vašom strastvenom prirodom. Međutim, u stvarnosti ste neverovatni u krevetu iza zatvorenih vrata. Uzbuđuje vas partner koji vam pruža psihički izazov, lepo je negovan i čist. Vodite ljubav poput pravog umetnika koji zna koje dugme tačno treba da pritisne.

Seksualno ste kompatibilni sa osobom čiji je Mars u Devici, Biku, Jarcu ili Ribi.

Mars u Vagi

Vaša seksualna priroda je krajnje ekstremna. Ponekad možete biti krajnje stidljivi i rezervisani i zahtevati romantiku, ali imate i kapacitet da budete impulsivni i veoma strastveni u svom seksualnom ponašanju. Kulturni ste i sve radite sa stilom, tako da vas odbijaju grube i vulgarne osobe. Više volite sofisticirane seksualne veze. U slučaju da se partner oblači sa puno stila i veoma je zgodan, vrlo brzo se pretvarate u senzualnog ljubavnika.

Seksualno ste kompatibilni sa osobom čiji je Mars u Vagi, Blizancima, Vodoliji i Ovnu.

Mars u Škorpiji

Vaša seksualna priroda je krajnje intenzivna, izuzetno ste emotivni i vode vas osećanja. Ova strana se posebno vidi kada ispoljavate jake emocije poput ljubomore, besa i bola. Želja da iskusite moćnu ljubav može dovesti do toga da postanete posesivni, pogotovo u krevetu. Za razliku od drugih, koji žele seks jer su „napaljeni“, vi imate fizičku potrebu za njim jer želite da osetite istinski blisku vezu sa partnerom.

Seksualno ste kompatibilni sa osobom čiji je Mars u Škorpiji, Raku, Ribi i Biku.

Mars u Strelcu

Vi ste po prirodi krajnje seksualno otvoreni i željni istraživanja. Veoma vas je teško povezati samo sa jednom intimnom vezom jer volite svoju slobodu. Emocije koje idu uz seks vas mogu sputavati jer postoji deo vas koji nikada ne želi da odraste. U seksu ste strastveni, senzualni i spremni na avanturu. Želite seksualnu vezu sa osobom koja je otvorena, iskrena, duhovita i takođe voli da istražuje.

Seksualno ste kompatibilni sa osobom čiji je Mars u Strelcu, Ovnu, Lavu i Blizancu.

Mars u Jarcu

Iako ste u javnosti pristojni, vaša priroda je i te kako seksualna. Međutim, vrlo često imate problem da se izborite sa samokontrolom, što može predstavljati problem u spavaćoj sobi jer želite da kontrolišete sve i prilagodite ga svojim potrebama. Imate potencijal da budete romantični i seksi, ali uglavnom ste hladni, ozbiljni i udaljeni.

Seksualno ste kompatibilni sa osobom čiji je Mars u Jarcu, Biku, Devici i Raku.

Mars u Vodoliji

Posedujete jedinstvenu seksualnu prirodu koja gravitira između potrebe za slobodom u seksualnoj vezi i želje za tradicionalnim odnosom. Volite kada ste prijatelji sa ljubavnikom, ali ne volite da budete u njegovom posedu. Originalan ste ljubavnik i uživate u eksperimentisanju, a možete biti i krajnje nastrani u krevetu i znate kako da zadovoljite.

Seksualno ste kompatibilni sa osobom čiji je Mars u Vodoliji, Blizancu, Vagi i Lavu.

Mars u Ribama

Vaša seksualnost dolazi od intenzivnih osećanja koja imate prema drugoj osobi i jake romantične veze. Strastven i senzualan, seks je vaš način da postanete intimniji sa osobom koja vas privlači. Inspirisani ste da vodite ljubav iz želje da se povežete sa srodnom dušom koja ispunjava sve vaše ideale.

Seksualno ste kompatibilni sa osobom čiji je Mars u Ribi, Raku, Škorpiji i Devici.

24sata