Pogledajte šta su vam zvezde spremile za prvi dan škole!

Ovan

Mars koje vlada vašom astrološkom kućom ličnositi, u vašoj astrološkoj kući kreativnosti upravo prelazi preko retrogradne Venere i ovo bi moglo doneti brzopletost po pitanju rešavanja nekih važnih finansijskih pitanja, šansu koju možete propustiti. Štiti vas Uran u prvoj kući ličnosti koji vam donosi sposobnosti improvizacije.

Bik

Naglašeno je astrološko polje privatnog posla, a Venera koja vlada vašom astrološkom kućom ličnositi u retrogradnom hodu u ovoj kući u konjukciji sa Marsom donosi pojačanu intuiciju i osećaj šta je to što je za vas u ovom momentu najbolji izbor. Nemojte robovati predrasudama, budite spremni da rizikujete.

Blizanci

Mesec koje vlada vašom astrološkom kućom novca i posla u Ovnu stavlja težište na vašoj individualnosti i potrebi da se uklopite u timski rad.Naglašeno astrološko polje komunikacije, kraćih putovanja, biznisa i rođaka sa konjukcijom Venere i Marsa donosi vam popularnost i čini vas spremnim da napravite neke ustupke.

Rak

Mesec vladalac vašeg znaka jednom mesečno u Ovnu donosi mogućnost realizacije planova jer je u dobrom aspektu sa Venerom i Marsom u astrološkoj kući posla i novca može doneti sjajan uspeh i mogućnost uvećanja prihoda. Junski Rakovi mogu biti izloženi izazovim da li da uđu u posao sa jednom Vagom. Sunce koje vlada vašom astrološkom kućom novca i posla u Devidi donosi ponudu za rad u domenu marketinga ili medija.

Lav

Sunce koje vlada vašom astrološkom kućom ličnositi u konjukciji sa Jupiterom donosi dobre uticaje od strane osoba koje su vam naklonjene i koje mogu da vam daju korekne savete u vezi sa poslom. Naglašeno astrološko polje vaše ličnosti sa Venerom i Marsom čini vas spremnim da se aktivno uključite u ostvarenje vaših planova.

Devica

Naglašeno astrološko polje vašeg posla i novca sa tranzitnim Merkurom, planetom biznisa, vladaocem vašeg znaka i naglašeno astrološko polje tajni, intuicije, tajnih veza i tajnih neprijatelja sa Venerom i Marsom donosi razgovor u tajnosti sa osobom sposobnom za biznis.

Vaga

Venera koje vlada vašom astrološkom kućom ličnositi i Mars koji vlada vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa i braka ali i astrloškom kućom novca i posla čini vas spremnim da se maksimalno angažujte na poslu u kome vam je potrebna podrška Lava, Ovna ili nekog Blizanca. Veoma ste praktičini po pitanju novca. Moguća vest o nekoj uplati.

Škorpija

Pluton koji vlada vašom astrološkom kućom ličnositi i Jupiter koji vlada vašom astrološkom kućom novca i posla dobro su postavljeni u odnosu na vaš znak što daje mogućnost sklapanja dobrog posla. Jedan vatreni znak bi mogao da pravi probleme i vi možete biti prilično iznervirani saznanjem da vam neko bez potrebe kontrira.

Strelac

Saturn koje vlada vašom astrološkom kućom novca i posla i koji može simbolizovati štedljivost ili besparicu, narporan rad, još uvek nije ušao u vaš znak i vi strepite da biste mogli biti suočeni sa situacijom u kojoj nemate kontrolu. Neptun koji vlada vašom astrološkom kućom privatnog biznisa, doma i porodice, planeta mašte i kreativnosti u dobrom aspektu sa Jupiterom donosi dobre kontakte sa strancima.

Jarac

Naporan tranzit Meseca može kod vas stvoriti potrebu da se bavite nečim što vam je trenutno veoma stresno. Najradije biste se povetitli nečemu što vam predstavlja zadovoljstvo, moguće nekom hobiju ili poslu koji bi mogao da vam donese više satisfkacije od trenutnog. Ako vas jedan Rak pozove na sastanak nemojte ga odbiti, čućete mnogo toga interesantnog.

Vodolija

Povoljna pozicija Urana, Marsa i Venere odlično se odražava na vaše poslove, naročito ako ste sportista ili umetnik. Verujete da možete da završite o kratkom roku poslove koje ste nedavno započeli. Imate mogućnost nastavka saradnje sa Blizancima ili Vagom sa kojima se uvek dobro osećate.Nemojte oklevati da potražite pomoć od jednog Bika.

Ribe

Mars koji vlada vašom astrološkom kućom novca i posla i Venera koja vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, donose vam svojom pozicijom mogućnost unapređenja poslovanja sa onima od kojih možete imati velike koristi. Trudite se da budete prema svima fer, čak i prema onima koji se nisu tako postavili prema vama. Strepite da bi jedna Vodolija ili neki Rak mogli da vas s razlogom kritikuju.

24sata