Susret  19. kola   BH Telecom ligi „Rudar Prijedor“ – „Drina“    igra se bez  prisustva gledalaca

U derbiju začelja 19. kola   BH Telecom lige FK „ Rudar Prijedor“  domaćin je pretposlednjem timu lige „Drini“  iz Zvornika.  Šef stručnog štaba Rudar Prijedora Zlatko Jelisavac,   zadovoljan 40-0 dnevnim pripremama,  uprkos kvalitetu gostiju, uvjeren je  u pobjedu.

Očekuje nas jedna veoma teška utakmica. Mi smo pod imperativom pobjede a Drina“ je rasterećena. Nije to više  ona “Drina” iz jesenjeg djela prvenstva već iskusniji tim koga predvode  treneri Blagojević i Lazarević.  Pripreme smo kvalitetno odradili  i svjesni smo da pobjedom nad “Drinom” ostajemo u  igri za ostanak u ligi, kaže Jelisavac.

“Drina”  je jesenas u Zvorniku slavila rezultatom 4:1.  Kapiten  “rudara” Nebojša Šodić  uvjeren je u pobjedu i nada se  da će ova polusezona biti uspješnija nego prošla.

– Dobro smo radili u pripremnom periodu,a ima  dosta novih,  kvalitetnih igrača, budućnosti “rudara”. Svaka prva utakmica je izuzetno teška. Bez obzira da li nam dolazi “Drina”, “Sarajevo” ili “Željo” ili bilo ko drugi ,mislim da mi moramo ići na pobjedu. Ne odričemo se  našeg opstanka u Premijer ligi, kategoričan je  Šodić.

Sportski direktor Stojan Janjetović je poželio igračima i stručnom štaba mnogo sreće u nastavku sezone te naglasio da je nova Uprava pomogla pripreme i daje veliku podršku igračima.  

-Nadam se da ćemo ovaj drugi dio sezone otvoriti pobjedom protiv “Drine” . Ta pobjeda i tri boda su najvažniji i odrediće daljni tok. Iako se nalaze na predposljednjem mjestu, “Drina je jako kvalitetan protivnik koji ima jednu izuzetno mladu i ambicioznu ekipu, naglasio je  Janjetović.

Utakmica „Rudar Prijedor“- „Drina“ Zvornik igra se u subotu, sa početkom u 14,30 časova bez prisustva gledalaca.

rtvprijedor