Ekipa Fonda zdravstvenog osiguranja pobednik je prve Radničke lige u organizaciji Gradskog Fudbalskog saveza Prijedor. U finalnom susretu u balonu „Lasta“ pomenuti fond je u finalu, posle mnogo uzbuđenja, pobedio tim Arcelor Mitala sa 5:4 i ušao u istoriju kao prvi osvajač takmičenja koje treba da postane tradicionalno.

Treće mesto pripalo je ekipi GFS Prijedor koja je bila bolja od Željeznica Republike Srpske i pobedila je 3:0. U polufinalu Fond zdravstvenog osiguranja je sa 3:0 slavio protiv Željeznica Republike Srpske, dok je Arcelor Mital bio bolji od GFS Prijedor slaveći rezultatom 4:0.

Organizator Radničke lige obezbedio je najboljim ekipama i pojedincima pehare, priznanja i diplome, a svim timovima učesnicima, njima devet, podeljene su i zahvalnice za nastup u Radničkoj ligi. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dario Jazić (Arcelor Mital), najbolji golman je Saša Majstorović (Fond zdravstvenog osiguranja), a prvi strelac lige Nedžad Žerić (GFS Prijedor) sa 21 postignutim pogotkom. Sudijama koji su delili pravdu u finalnom susretu, Milošu Kovačeviću i Miši Pašajliji su takođe pripale simbolična priznanja.

-U vrlo kratkom roku, za godinu dana, od kada smo došli u GFS Prijedor, organizovali smo četiri takmičenja, ovo je treće završeno nakon omaldinske zimske i letnje lige, a očekuje nas i Kup Grada Prijedora. Možemo da budemo zadovoljni, interesovanje za Radničku ligu je bilo veliko, uz određene probleme uspeli smo da organizujemo takmičenje i ovo je najveća pobeda. U narednom periodu nastojaćemo da Radničku ligu još više unapredimo i podignemo na viši nivo. Ovim putem želim da se zahvalim svih učesnicima i ekipama i pozivam ih da se družimo i dogodine, naravno, ako ostane u GFS Prijedor ova garnitura ljudi – rekao je predsednik GFS Prijedor Slaviša Kralj.