Svaki čovjek je sam po sebi raskrsnica, tuge i radosti, dobroga i onoga drugoga, ali u Prijedoru nikada ne zaboravljaju dobre ljude, svoje prijatelje, saradnike, braću…

Najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Rudar Preijedor, popularno nazvani „Alkohol bojsi“ nisu zaboravili, niti će, jednog od najvećih u klubu – Zorana Zoku Janjetovića.

Iznenadna smrt u 50. godini života sekretara prijedorskog kluba rastužila je sve u Gradu na Sani, ali je dala osnovu za budućnost da Zoku Prijedor nikad ne zaboravi FK Rudar Prijedor.

Na prvenstvenoj utakmici protiv Veleža (4:0) sve do 50. minuta „Bojsi“ su ćutali, onda su zapjevali „Jedan je Janjetović Zoran“. U tom trenutku su razvili transparent na kojem je pisalo: „Istok te nikada zaboraviti neće 7“, a ispod transparenta na istočnoj tribini Gradskog stadiona u Prijedoru je stajao portrer nekadašnjeg fudbalera i administrativca „rudara“.

Utakmica protiv Veleža u prošlu nedelju je počela minutom ćutanja u znak počasti prema prerano preminulom Zoranu Janjetoviću.

Prijatelju Zoka večna ti slava i – hvala.

U nedjelju su bio naša i tuga i radost. Što smo te izgubili, a prije toga imali.

prijedor24h