Reper Vuk Mob, čije je pravo ime Vukadin Gojković, jedan je od tri osobe koje su sinoć povređene u pucnjavi ispred beogradskih splavova na Ušću. On se nakon incidenta oglasio na Fejsbuku, i objavio fotografiju iz bolnice.

uk je od ranije poznat javnosti kao blizak prijatelj starlete Tijane Maksimović, odnosno Tijane Ajfon, i po učešću u rijalitiju “Parovi”. Uz selfi iz bolnice objavio je i poruku:

– Still alive bitch! Hvala svima na podršci, volim vas i molim se za mog brata Šomija!

Podsetimo, u pucnjavi je povređen i tatu majstor Miloš Stevanović i nepoznata devojka.

Vukovi prijatelji i obožavaoci su mu ispod ove fotografije ostavili veliki broj komentara poželevši mu brz oporavak, i poručili mu da je bog uz njih.

Vuk je u dva navrata boravio u vili “Parova”, koju je najpre napustio u maju prošle godine, kada je objavio da rijaliti napušta zbog smrtnog slučaja. Ipak, ubrzo se vratio, i u rijalitiju je ostao sve do januara ove godine, kada je izbačen. Istovremeno je i u “Parovima” bila i njegova bivša devojka Tijana Ajfon.

Po izlasku iz Parova, Vuk je snimio pesmu sa grupom Trik FX, čiji su članovi Natalija i Sani takođe nedugo pre toga bili u rijalitiju “Farma”.

Vuk je u bliskim odnosima sa mnogim poznatim imenima sa estrade, pa na njegovim profilima na društvenim mrežama možete pronaći fotografije na kojima je u provodu u društvu pevačice Gabrijele Pejčev i starleta Mimi Oro i Anđele Veštice.

Blic