Od 23. do 25. juna Prijedor je domaćin  13 ih  radno- sportskih susreta zaposlenih u vodovodima Republike Srpske.Učestvuje 465 takmičara iz 16 vodovoda   Republike Srpske  i Centru za razvoj i unapređenje  sela. Nakon postrojavanja  i intoniranja himne učesnicima i brojnim gosima, u ime domaćina  susreta, obratio se Vlado Reljić, direktor  Vodovoda Prijedor.

Riječi dobrodošlice učesnicima 13. susreta zaposlenih u vodovodima Republike Srpske i obratila se gospođica Branka Trninić , predsjednik Udruženja vodovoda Republike Srpske.

Nakon  dizanja zastave Susreta, ispred organizatora, tekst  svečane obaveze pričitao je Božo Mutić,  a igre je otvorio Marko Pavić, gradonačelnik Prijedora.

U kulturno-umjetničkom djelu programa  nastupili su članovi  Kulturno-umjetničkog društva „Milan Egić“ iz Brezičana.

Na terenu fudbalskog stadionan “Poljana”, kraj Bereka,  u  takmičarskom djelu nastupa  111ekipa, od kojih je  77 muških. Takmičenja se odvijaju u pet sportskih disciplina. Najviše ekipa je u malom fudbalu. Znanje i umijeće momci će pokazati i u  radnoj discipline .

Dame, članice 34 ekipe,  će se takmičiti u pet sportskih disciplina. Visokom plasmanu nadaju se Prijedorčanke čije boje brani 13 djevojaka i žena.

Tokom ovih susreta održava se i sastanak  Upravnog odbora i Skupština Udruženja vodovoda Republike Srpske.

Sutra od devet časova je nastavak sportskih takmičenja, a za 13 časova  najavljeno je proglašenje najuspješnijih na ovom takmičenju te druženje.

prijedor24h