Šta vam zvijezde predviđaju ove sedmice?

OVAN

Razmislite o ponudama koje dajete kao i o prilikama koje propuštate. Moguće je da ne živite svoj život punim plućima kako mislite. Muče vas problemi koje niste riješili sami sa sobom. Nije dovoljno da budete iskreni, da biste nešto ostvarili morate biti i hrabri. To vrijedi i za ljubavni život kao i za profesionalno polje.

BIK

Iako je ljeto već davno počelo vi ne razmišljate o odmoru već ste fokusirani na razvoj profesionalne karijere. Imate potpunu podršku partnera koji će predstavljati vaš oslonac u ovome periodu. Pružate ljubav i dobijate je zauzvrat. Zdravstveno stanje je veoma dobro ali ipak pokušajte da se riješite nekih loših navika. Preporučuje se fizička aktivnost.

BLIZANCI

Nemojte da paničite ako se ne budete odmah snašli na novom radnom mjesti ili na novom zadatku koji je dodijeljen. Zatražite pomoć od svojih kolega ili nadređenih. Ove sedmice nećete biti dinamični onako kako ste navikli. Romansa će takođe doći na drugo mjesto zbog čega ćete imati osjećaj tjeskobe. Važno je da se opustite.

RAK

Dajete sve od sebe ali ne ostvarujete rezultate koje priželjkujete. Postoji granica naših mogućnosti. Ovo ne trebate shvatiti kao poraz već kao lekciju. Okrenite se svojoj porodici i prijateljima i uživajte u vremenu koje provodite sa svojim omiljenima. Sjetite se da ne možete svakom da ugodite. Prijaće vam određeni vid meditaciji ili nega egzotična masaža.

LAV

Sve vam je teže da se snađete na radnom mjestu. Imate osjećaj da vaši nadređeni očekuju previše od vas i da morate puno da radite na usavršavanju svojih sposobnosti. Ako izgubite kontrolu stvari će biti samo gore po vas. U tome u prilog ne ide ni vaš ljubavni život. Niste dobili ono što ste očekivali i sve vam je teže da pronađete zadovoljavajuće rješenje.

DJEVICA

Sjajno ste ovladali komunikacijskim vještinama. Znate tačno šta želite da kažete, kome to želite da kažete kao i način na koji to želite da kažete. Vaše želje će biti saslušane što će vam donijeti pozitivne rezultate. Morate biti svjesni da napredak na poslovnom polju traži konstantno usavršavanje i da vam niko neće pružiti ništa na tanjiru. Od vas se očekuje ozbiljniji nivo rada.

VAGA

Iskoristite svoje analitičke vještine, kako na profesionalnom polju tako i u ljubavnom životu. Vama sigurno ne nedostaje ambicije i spremni ste da pokorite čitav svijet. Vaša snaga je u tome što ste svjesni realne situacije kao i svojih sposobnosti koje vas nije strah da pokažete. Poželjno je da uzmete mali predah. Sami nastavite to što radite.

ŠKORPIJA

Vaše kreativne ideje su jako popularne i nailaze na odobravanje okoline. Osjećate novi nalet inspiracije koji pronalazite u svijetu oko sebe. Svjesni ste toga šta želite, sada je najvažnije da nađete način kako to i da ostvarite. Trebate imati veću dozu samostalnosti kada je riječ o određenim odlukama. Previše se oslanjate na svog partnera.

STRIJELAC

Vaša nezavisnost i samostalnost će vam ove sedmice biti od izuzetnog značaja. Vi znate kako da volite ali niste spremni da izgubite sebe u odnosu sa partnerom. Kreativni ste i imate želju za napretkom u svakom domenu vašeg života. Kada je riječ o poslovnom polju važno je da se klonite ljudi koji u vama bude negativnu energiju.

JARAC

Ne dopustite da vam dobra prilika praktično izmakne iz ruke. U posljednje vrijeme ste pomalo pasivni i preispitujete sopstveni način života. Moguće ke da ste postali svjesni da niste ostvarili sve ciljeve i želje koje ste htjeli do sada. Važno je da ne gubite duh i da sve ono što radite radite sa razlogom. Nagrada će doći kada na nju ne budete mislili.

VODOLIJA

Okolnosti koje su van vaše kontrole natjeraće vas da dobro procijenite situaciju na poslovnom polju. Postoji mnogo stvari koje vam ne odgovaraju ali zapitajte se da li trenutno od toga imate više štete ili koristi. Vama žrtva za druge nije stran pojam a ponekad je morate napraviti i za sebe. Osvojićete poštovanje svoje okoline kao i svog partnera.

RIBE

Fokusirajte se na cilj koji zaista želite da ostvarite i rješenje će vam se pružiti na dlanu. Vaš duh i vaše tijelo se nalaze u savršenom skladu čemu možete zahvaliti ljubavi koju vam pružaju vaši bližnji. Vaš partner je vaša podrška a vaša porodica je vaša pokretačka snaga. Vi se veoma emotivno biće i nema nikakve potrebe da to sakrivate.