Nakon informacije  u  medijima  da  su obe  zainteresovane  strane  dostavile  inovirane  ponude  za  kupovinu  državnog  kapitala  u  RŽR ”Ljubija  “a.d. Prijedor , želimo  da  izrazimo  svoje  zadovoljstvo  zbog  činjenice   da  je  i  kompanija  ArcelorMittal  dostavila  svoju  ponudu  ,  u  skladu  sa  obećanjima  koja  su  nam  dali  na nedavno održanom  sastanku  .

Prema  našim  saznanjima  ponuda  kompanije  ArcelorMittal  je  poboljšana  I  unaprijeđena  u  svim  segmentima  u  odnosu  na  prethodnu  i  što  je  najvažnije   temelji  se  na   realnim  mogućnostima  I  planovima  za  dalji  siguran  nastavak  rada  ,  ali  i  proširenje  naših  aktivnosti . Ovo  svakako  daje  nadu  I  za  dalje  zapošljavanje  i  sigurniju  budućnost  kako  ove  firme  ,  tako  i  grada  Prijedora  , i  ovom  prilikom  izražavamo  svoju  privrženost  i  posvećenost , kao  zaposlenici  ArcelorMittal  Prijedor  ,  sa  uvjerenjem  da  nastavak  rudarskih  aktivnosti  na  napuštenim  kopovima  omogućava  naš  prosperitet    kao  i  generacijama  koje  dolazi.

Vjerujemo   da  će  državni  organi  imati  sluha  da  detaljno  i  stručno  razmotre  obe  ponude  i  prilikom  odlučivanja  imaju  u  vidu  pouzdanost  trenutnog  partnera  , tj. Kompanije ArcelorMittal  ,  kao  i  ozbiljnost  i  realnu  osnovanost  njegove  ponude.

Sindikat   ArcelorMittal  Prijedor , d.o.o. Prijedor

prijedor24h