Još jedan sponzor pridružio se uspješnoj fudbalskoj priči u Krupi na Vrbasu, šampion Republike Srpske i premijerligaš BiH, Fudbalski klub Krupa dobio je partnera u Tvornici obuće „Bema“, čiji je direktor Marinko Umićević, savjetnik predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Ubuduće će uz generalnog sponzora „Eko Euro tim“ i glavnog sponzora „Viskol“ treća reklama na dresovima Krupljana u premijerligaškim utakmicama biti ona Tvornice obuće „Bema“.

-Dobili smo još jednog prijatelja u našoj priči koju želimo da ispričamo, zasnovanu na entuzijazmu i ljubavi. Ovim putem želim da se zahvalim gospodinu Marinku Umićeviću i Tvornici obuće „Bema“ na činjenici da su prepoznali naš klub kao sportskog ambasadora Republike Srpske, a nama je svaka pomoć od prijatelja i sponzora dobrodošla. Polako, ali sigurno zaokružujemo priču Krupe u debitantskoj sezoni Premijer lige BiH, a vrata našeg kluba i malog mesta širom su otvorena svima onima koji su dobronamerni i doživljavaju fudbal kao nešto uzvišeno u ovim preteškim životnim vremenima – istakao je Dragomir Ilić, član Upravnog odbora Fudbalskog kluba Krupa.

Nema sumnje da je podrška od Tvornice obuće „Bema“ izuzetno dragocjena za mladi klub osnovan 1983. godine i njegova nastojanja da u debitantskoj sezoni očuva postojeći, premijerligaški, status.

-Ova podrška od „Beme“ nam posebno mnogo znači pred utakmicu u Travniku protiv prvoligaša Federacije BiH Metalegea iz Jajca u okviru drugog kola elitnog ranga takmičenja. Ne samo na polju zadovoljstva već i samopouzdanja jer kada nas je više onda smo i jači. Još jednom hvala svima onima koji nam daju podršku

prijedor24h