Na sjednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Republike Srpske imenovani su komesari sve četiri grupe Regionalne lige, a na dnevnom redu bili su i izvještaji sa održanih seminara sudija i delegata Prve, drugih i regionalnih liga.

Svi izvještaji sa seminara sudija i delegata su prihvaćeni. Imenovan je i treći član Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Republike Srpske, nakon smrti Radislava Kundačine iz Trebinja koji je vodio takmičenje Druge lige istok, umjesto njega imenovan jeMladen Vujadinović iz Nevesinja. U Takmičarskoj komisiji FSRS su još predsjednik Rodoljub Oljača (Gradiška) koji vodi brigu o prvoligaškom takmičenju i član Milenko Tambić (Prijedor) koji će i dalje voditi takmičenje u Drugoj ligi, grupa zapad.

Odbor za hitna pitanja FS Republike Srpske imenovao je sljedeće osobe za komesare regionalnih liga, o takmičenju će brigu voditi:Željko Babić (Srbac) – zapad, Vojislav Rakić (Brod) – centar, Jovica Đokić (Bijeljina) – istok i Gradimir Stojanović (Foča) – jug.

Uloge komesara za suđenje obavljaće: Robert Zrilić (Banjaluka) – zapad, Joco Radić (Šamac) – centar, Milan Lukić (Zvornik) – istok i Goran Muharemović (Istočno Sarajevo) – jug.

prijedor24h