U svakoj se vezi netko trudi više, a netko manje, ali trud uvijek mora biti otprilike na istoj razini

MUŠKARCI su komplicirana bića, ma koliko nas drugi uvjeravali da to nije istina. Kao i žene, često ne kažu što misle i ponašaju se na način koji je potrebno dešifrirati. Upravo zato žene često nisu sigurne je li muškarac s kojim su u vezi stvarno zagrizao ili je samo zagrizao za pažnju koju dobiva. Ovo su znakovi da nažalost samo želi tvoju pažnju:

Ne trudi se

U svakoj se vezi netko trudi više, a netko manje, ali trud uvijek mora biti otprilike na istoj razini. Frajer koji samo želi tvoju pažnju neće se uopće truditi jer će očekivati sve na pladnju – onaj koji je ozbiljan, pokazat će to vlastitim trudom.

Ne osjeća grižnju savjesti

Kad se ne možete vidjeti, tebi je teško, a on se ponaša kao da mu je potpuno svejedno? U ovom su kontekstu muškarci poprilično jednostavni – ako se ponašaju kao da im je svejedno, onda im je definitivno svejedno.

Ne zanimaju ga tvoji osjećaji

Uživa u svemu što mu daješ, ali ne uzvraća ti ništa? Ako je tako, definitivno imaš posla s frajerom koji samo muze tvoju pažnju i nema ti plan uzvratiti istom mjerom.

Ne možeš računati na njega

On uvijek može računait na tebe, a ti nikad nisi sigurna hoće li biti tu kad ga trebaš? S takvim frajerom nikad nećeš pronaći sreću jer on ne razmišlja o drugima, samo o sebi.

Index.hr