U MJESTU Donje Mrzlo Polje kod Duge Rese na kućnom je pragu ubijen policajac, javlja Radio Mrežnica.

Ubojstvo se dogodilo oko 19:40 sati, a ubijen je policajac M.B. koji u tom trenutku nije bio na dužnosti. Usmrtio ga je susjed, kojeg Dugorešani poznaju pod nadimkom Zlatni.

Prema riječima jednog od svjedoka, ubijeni je večeras kosio u dvorištu. Tada je Zlatni počeo pucati, dok ga je Bežan smirivao i molio da prestane. U tom trenutku Zlatni je u njega pucao iz poluautomatske puške. Ostao je mrtav na licu mjesta.

ubojstvodmp_3

Stanovnici Duge Rese već nekoliko dana imaju problem sa Zlatnim. On je u nedjelju ispalio pet metaka iz “papovke”. Kako kažu susjedi, osjećali su da je pukao sa živcima i bio totalno rastrojen, piše Radio Mrežnica.

“Prijetio je svima, očito su ga prebacili živci kad je u nedjelju pucao”, rekli su susjedi, koji tvrde da je tada prijetio da će pobiti cijelo selo.

Neslužbeno se doznaje da ga je policija zbog toga privela, no ubrzo je pušten na slobodu.

Ubojica je nakon što je upucao policajca skočio u Mrežnicu i preplivao na drugu stranu. Vrlo brzo nakon toga u Donje Mrzlo Polje sjurile su se brojne policijske ophodnje u potrazi za ubojicom. Još se čeka potvrda je li uhićen.

Index.hr