Zajašite ga i doživite potpunu ekstazu

Kad biste pitali žene (a ja jesam pitala svoje prijateljice) većina njih bi kao omiljenu pozu upravo odabrala “kaubojku” odnosno pozu u kojoj žena ima kontrolu i “jaši” svog partnera dok on leži. Sve i ako ovo nije vaša najdraža poza, morate priznati da ona ima svojih čari jer nama ženama daj kontrolu nad partnerom, brzini i intenzitetu seksa te postizanjem orgazma.

A što kada bismo vam rekli da postoji način kako da ova poza postane još senzualnija, seksualnija i dovede do puno intenzivnijeg orgazma? Isprobajte ove trikove – možda se predomislite oko svoje omiljene poze.

1. Igrajte se svojim grudima

Vaše grudi i bradavice spadaju među najveće ženske erogene zone. Masirajte ih, gladite, štipkajte… Radite s njima sve što vam godi. Navedite i partnera neka ih miluje i pritišće, vi ga navodite na ono što vam najviše paše.

2. Stisnite noge

Kad približite, odnosno skupite koljena (koliko ide u ovoj pozi) – tada stišćete mišiće zdjelice a to omogućuje veće trenja između penisa i klitorisa – a to pak je uvijek dobra stvar kada želite intenzivan orgazam.

3.  Prilagodite ritam

Seks ne mora biti utrka (osim kada nije u pitanju seks “na brzaka”). Zato naizmjenično mijenjajte brzine kretanja između bržeg, strastvenijeg i sporijeg, senzualnijeg. Isto tako mijenjajte i “dubinu” pokretima – od kraćih gore-dolje, prema intenzivnih, dubokih. Pokušajte i s kružnim pokretima bokovima, umjesto pokreta gore-dolje.

4. Spustite se u čučanj

Za ovo će možda biti potrebno više snage u nogama, ali svakako se isplati barem nakratko ubaciti u seks rutinu. Umjesto “klečanja” nad partnerom, na njega se spustite u čučnju – tako ćete imati još više kontrole nad pokretima, kutom ulaska, dubinom i žestinom seksa.

5. Uključite pomoć

Zašto ne biste u svoje međusobne igrice uključili i prave igračke. Uzmite vibrator (ili ga dajte partneru) i prislonite ga uz klitoris ili njime stimulirajte partnera oko penisa. Možete isprobati i vibrirajući prsten – koji oboje stimulira istovremeno.

6. Malo BDSM-a? Zašto ne?

Moć je seksi, a u ovoj pozi – vi imate svu kontrolu. Ako želite isprobati nešto malo žešće – svežite mu maramom ili kravatom zglobove. Stavite mu i povez na oči – kako ne bi mogao vidjeti što ga sve čeka. Zagrebite ga malo po prsima ili mu dajte šamar (naravno, samo ako uživa u tome). Osjećate ćete se pomalo kao domina, a njemu će ovo iznenađenje biti itekako erotično.

7. Pružite si ruku

Možda ovo već i činite, ali nikad nije zgorega podsjetiti se: dok jednom rukom milujete grudi, drugom stimulirajte klitoris. Nešto nam govori da vašem partneru neće smetati što ga ignorirate, sve dotle dok uživa u pogledu na vas dok se igrate sama sa sobom.

8. Zadržite njegov pogled

Ako ste preskočili 6. točku i niste stavili povez – onda isprobajte direktan pogled u oči. Ovo je jedan od najboljih način za dizanje ljestvice strasti, kemije i intimnosti među vama. Istraživanja su pokazala kako ovakva vrsta kontakta zadovoljava te pruža užitak i emotivno i fizički.

9. Priljubite se uz njegova prsa

Kada se stisnete o njega ne samo da ćete osjetiti bliskost (jer ćete biti doslovce prilijepljeni jedno za drugog), već će trljanje kože o kože, grudi o grudi – podići ovo iskustvo na novu razinu za vas oboje. Uz to, kut vaše vagine će stimulirati klitoris na novi, moguće bolji način.

10. Bacite se na pod

Svi mi volimo udobnost kreveta, no druge lokacije pružaju drugačiji doživljaj i donose novo uzbuđenje. Isprobajte mekani tepih na podu, možda će vam tamo biti i lakše nego na premekanom krevetu.

Žena.hr