Sinoć je u Doboju održana sjednica Izvršnog odbora Područnog Fudbalskog saveza Doboj proširena sa delegatima koji je ovo područje predstavljati na izbornoj sjednici Skupštine Fudbalskog saveza Republike Srpske u Banjaluci, 26. septembra (Banski dvor) u 12 časova.

Na pomenutom skupu potvrđena je odluka Skupštine PFS Doboj da se za predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske podrži Mile Kovačević iz Gradiške.

-Skupština našeg područja je jednoglasno na sjednici održanoj u junu 2016. godine dala podršku gospodinu Mili Kovačeviću za predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske i niko tu odluku najvišeg tijela ne može da preinači i promijeni. Na sjednici Izvršnog odbora PFS Doboj na kojoj su bili i naši delegati u Skupštini FSRS podržana je u potpunosti ranije donesena odluka Skupštine. Na taj način želimo da prekinemo sve špekulacije i nagađanja, obavještavamo javnost da naša odluka nije promijenjena – istakao je predsjednik PFS Doboj Branko Stevanović.

Zvanično obavještenje iz PFS Doboj u toku dana bi trebalo da stigne i u kancelariju Fudbalskog saveza Republike Srpske u Banjaluku.

prijedor24h