Kandidat  DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković je na večerašnjioj tribini u prijedorskom gradskom naselju Tukovi  istakao da se predizborna kamapnja bliži kraju te izrazio zadovoljstvo interesom građana za razgovor sa kandidatima i predstavljanje programa DNS-a u narednom periodu.

„ Ovakva obraćanja građanima shvatili smo kao polaganje računa za ono što smo uradili u protekle četiri godine i predstavljanje planova kako  namjeravamo da razvijamo naš grad“ rekao je Đaković, dodajući da DNS računa na podršku mještana Tukova gdje su  do sada realizovani brojni projekti.

„ Tu, prije svega mislim na završetak kanalizacije koja je rađena u tri faze. Trenutno se završavaju radovi na kućnim priključcima što je veoma bitno jer je ovo područje u blizini vodozahvata“ rekao je Đaković.

On je podsjetio i na poplave koje su 2014.godine, pored velike štete koje su  nanijele domaćinstvima, potpuno uništile školu, a sada je izgrađena nova.

„ Izgrađeno je i igralište, dio asfaltnih puteva i rekonstruisan društveni dom, a u narednom periodu ćemo kroz razgovore sa ljudima vidjeti šta je najneophodnije da bi se radilo u ovom naselju“ rekao je Đaković.

Nosilac liste DNS –a za odbornike u Skupštini grada  Duško Ivić je istakao da je politika DNS-a principijelno odgovorna prema građanima i da su tu poruku poslali i večeras mještanima Tukova  koji razumiju njihovu politiku.

„Naša odbornička lista je sačinjena od kvalitetnih kadrova i ako osvoje glasove birača garantuju kvalitetan sastav u odborničkim klupama“ rekao je Ivić, istakavši  da DNS  očekuje veliku  podršku građana i ovog i mnogih mjesnih zajednica jer ih lokalna vlast nije zaboravila.

Na tribini su govorili i kandidati sa odborničke liste : Zoran Jevtić, Rajko Vučićević, Valentina Sovilj ,Marko Zgonjanin , Dragana Kordić i Jadranka Mijić.  Prisutni su mogli da vide i filmski vremeplov o rezultatima  dvanadest godina vladavine DNS-a u Prijedoru.

prijedor24h