Dnevni horoskop za 18. oktobar 2016: Ovan nema para, Bik menja posao, Blizanci sarađuju sa Ribama, Rak uživa u ljubavi, Lav planira, Devica u monotoniji, Vaga zatvorena, Škorpija odsutna, Strelac rasejan, Jarac opušten, Vodolija nežna.

OVAN

Posao

Ušli ste u nestabilan period. Moguće je kašnjenje nekih isplata ili odlaganje ugovorenih poslova. Potrudite se da se prilagodite ili osmislite rezervni plan prihoda.

Ljubav

Sreća je pa partner ima veliko poverenje u vas. Ako vas direktno ne bude obasipao pažnjom, učiniće to na diskretan način.

Zdravlje

Na nogama podnosite zdravstvene tegobe.

BIK

Posao

Saradnici se polako uklapaju u vaš sistem rada. To se desilo pošto su se uverili koliku radnu energiju imate. Ipak, moguća je promena posla, pošto je još neko video vaše zalaganje.

Ljubav

Zažeželi ste se promene. Neko vam golica maštu i na pomolu je nova veza. Ili avantura?

Zdravlje

Stomačne tegobe.

BLIZANCI

Posao

Moguće je da ćete danas izuzetno sarađivati sa Ribama ili jednim Rakom. Posvećeni ste poslu i zajedničkim idejama. Imate sjajnu radnu energiju i dosta svežih ideja.

Ljubav

Ovo je dan kao stvoren za slobodne Blizance. Moguća romansa sa jednom Vagom. U svakom slučaju, dan pun zanimljivih sitacija.

Zdravlje

Posetite lekara.

RAK

Posao

Osećate se poletno, i to je najvažnije. Period teške finansijske situacije je iza vas. Stvari će se polako vraćati u normalu. Ali najvažnije je ne dozvolite da vaša radna energija ne opada.

Ljubav

Dosta sigurnosti vam uliva osoba koja je pored vas, i to vas čini rasterećenim. Vi ćete uzvratiti više nego što partner očekuje.

Zdravlje

Problemi sa nogama ili kukovima.

LAV

Posao

Danas će vam jedan Ovan biti dobar saradnik. Vi gledate u budućnost, vizionarski ste nastrojeni. Sve što činite, gledate barem nekoliko koraka unapred.

Ljubav

Lavovi danas mogu biti usamljeni. Jedino ko će moći potpuno da vas razume, jeste vaš horoskopski znak, Lav.

Zdravlje

Problem sa sluhom ili ušima.

 DEVICA

Posao

Kada je posao u pitanju, vi ste počeli današnji dan još juče. Ništa ne prepuštate slučaju, pošto ste nedavno platili cenu zbog nemara nekih kolega. Dobre prilike za počinjanje privatnog posla.

Ljubav

Ponovo ste zapali u monotoniju na emotivnom planu. Srećom, upoznavanje sa osobom stranog porekla može to da promeni.

Zdravlje

Moguća iznenadna stanja psihoze.

VAGA

Posao

Danas niste ti koji vuče konce u poslu. Ali pratite rad ekipe i pokrivate rupe. Taj deo posla nije odmah vidljiv, ali je veoma koristan. Benefiti će isplivati kasnije.

Ljubav

Niste danas u raspoloženju da delite emocije. Gledali biste film ili išli u provod, ali samo gde vi hoćete. Neko pored vas može da se oseća zapostavljeno i da vam to nabije na nos.

Zdravlje

Mogući poremećaj rada žlezda.

ŠKORPIJA

Posao

Vi ste danas u svojim mislima. Saradnici vas ne prepoznaju. Oni i ne znaju da ste vi već negde daleko, moguće je da ćete dogovoriti put u inostranstvo.

Ljubav

Šarmirate sve oko sebe. Moguće je da ćete biti fatalni za neke osobe rođene u znaku Strelac ili Lav.

Zdravlje

Problemi sa plućima.

STRELAC

Posao

Ovo može da bude jedan od vaših “naopakih” dana. Često nećete ni kako vi hoćete. Kolege ne mogu da uspostave komunikaciju sa vama.

Ljubav

Previše ste strogi prema partneru. Uočavate sve njegove mane, pa i one koje možda ne postoje. Probajte da relaksirate komunikaciju.

Zdravlje

Posetite kardiologa.

JARAC

Posao

Intuicija i pozitivna energija vas vode ka vrhu. Pazite kome otkrivate tajne. Neko bi mogao da, na vašu štetu, iskoristi informacije koje ste u bezbrižnom razgovoru pomenuli.

Ljubav

Niste sitničavi, i to je ono što partneru danas prija. Puštate da stvari teku svojim tokom.

Zdravlje

Mogući bolovi u kostima ili zglobovima.

VODOLIJA

Posao

Vaša inteligencija proizvodi mnogo inventivnih rešenja. Neka su već usvojena, druga će doći na red. Nemojte da se potresete ako za neke ideje sada nema sluha.

Ljubav

Emitujete dosta topline prema partneru. On prosto ne zna kako da se postavi. Vaša nežnost ne poznaje granice.

Zdravlje

Srčani problemi.

RIBE

Posao

Period napetosti je prošao. Prethodnih dana kao da niste bili svoji. Niste mogli da se skoncentrište na najprostije zadatke. Polako izlazite iz te faze.

Ljubav

Nežni ste i raspoloženi za romantične trenutke. DOpada vam se vaš partner, i dopada vam se zajednička prošlost.

Zdravlje

Problemi sa sinusima.

Besnopile