Evo šta su vam zvezde predvidele za danas.

OVAN

Danas će vaša komunikativnost biti izražena. Bićete okrenuti lepšoj strani života. Osećaćete se kao da ste sve loše ostavili iza sobe. Ovo je dan kada ste spremni da se ponovo otvorite za ljubav. Nemojte da žurite, jer ste imali loša iskustva.

BIK

Zauzeti Bikovi sve više uspostavljaju dobru komunikaciju sa partnerom. Prijaju vam zajedničke aktivnosti, bilo da su u vezi sa porodičnim okruženjem ili sa zajedničkim izlascima. Sijate od zadovoljstva! Slobodni pronalaze partnera.

BLIZANCI

Ukoliko ste sa partnerom imali toplo-hladan odnos, odjednom ćete osetiti ogromnu potrebu da ispravite sve nesuglasice između vas. Voljena osoba će se lako uklopiti u novonastalu situaciju i otvoriće srce.

RAK

Pojedincima će opet doći u misli bivši partner, koga jednostavno ne mogu u potpunosti da izbrišu i zaborave. Sada imate šansu da upoznate nekog drugog, i to preko prijatelja i zajedničkog izlaska. Ako ste sami, možete se prikazati u pozitivnom svetlu.

LAV

Najvažniji savet Lavovima koji su usamljeni jeste – ne pokušavajte da aktivirate stare priče. Može vas uhvatiti kratkotrajni zanos, pa ćete pomisliti da je to zato što trenutno nema ničeg novog na vidiku. Nije zato, prošlost nek ostane prošlost!

DEVICA

I sami ste svesni da je vašoj emotivnoj vezi potrebno mnogo strpljenja i truda i sa vaše, ali i sa partnerove strane. Ukoliko vam se čini da sve teče prilično sporo, potrudite se i ne dopustite da se stvari dešavaju same od sebe. Pokušajte da uvedete novine.

VAGA

Provodite više vremena u izlascima sa prijateljima, okružite se pozitivnim ljudima. Usamljeni niste, jer su oko vas ljudi koji su vam bitni i koje volite. Niste spremni za ozbiljnu vezu, ali za druženje svakako jeste. Sačekajte i budite strpljivi, pa će se dogoditi veza.

ŠKORPIJA

Ukoliko želite novi početak sa bivšim partnerom, imate još dan pred sobom da donesete odluku. Nakon toga ćete izgubiti šansu. Naglašen je karmički aspekt, koji govori o nekoj sudbinskoj priči, koja mora da prođe kroz teškoće.

STRELAC

Ukoliko niste opterećeni prošlošću, a slobodni ste, ono što je naglašeno kod vas su mogućnosti za neobavezne veze i neopterećujuće priče. Još niste spremni da se vežete, zato je najbolje da ne započinjete ništa.

JARAC

Imate utisak da sa ljudima teško postižete dogovor. U svemu tome ima i istine, a pravi razlog je vaša sklonost da problem preuveličavate. Pred prvom preprekom odustajete i povlačite se u sebe, a time se na neki način udaljavate od rešenja.

VODOLIJA

Na vas poprilično utiče neko za koga ste emotivno vezani, a vaš odnos nije onakav kakav biste voleli. Pokušajte da postavite granicu između glave i srca i potrudite se da razumete osobu koju volite i podržite je.

RIBE

Pružiće vam se da značajnije popravite svoje finansijsko stanje kroz neke nove poslove, koji donose brzu i laku zaradu. Mogli biste i da posredujete u nekom poslu. Doneli ste čvrste odluke i rešili ste da promenite svoju životnu filozofiju.

ALO