Pre nego što kleknete i postavite najažnije pitanje u svom životu dobro se pripremite da biste čuli željno očekivano – Da!

Ako razmišljate o tome da zaprosite svoju devojku uskoro, postoje stvari o kojima morate dobro da razmislite pre toga. Ne želite da uskočite u brak, a da se pre toga niste pripremili. Biti pripremljen za tako veliki korak u životu je jako važno, zato što sigurno ne želite da odgovor na vaše pitanje bude – Ne!

Treba da uradite sve što je u vašoj mogućnosti da ona kaže – Da! Zato pročitajte ovih 7 stvari o kojima morate da razmislite pre nego što kleknete na kolena.

1. Budite sigurni da će reći – Da!

Pre nego što kupite prsten i pripremite najromantičnije veče u svom životu za tu priliku, u razgovoru dobro osluškujte da li je ona spremna za brak, u suprotnom mogao bi da va siznenadi odgovor – Ne.

Da li je ona ikada rekla da ne želi da se uda? Ako nije onda biste lako mogli da dobijete odgovor – Da. Takođe, potrebno je da se uverite i u to da li ona želi vas za svog muža. Ako ona ponekad priča o vašem potencijalnom braku u budućnosti, ako vas je ikada nagovarala da razgovarate o toj temi, onda ćete sigurno dobiti odgovor – Da.

2. Pazite da ne bude tako očigledno da hoćete da je zaprosite

Takvim pitanjem sigurno želite da je iznenadite, zato nemojte da ono bude tako očigledno, ali pazite i da ne izgleda tako da nikad ne želite da je zaprosite. takođe, ukoliko želite da sve lepo isplanirate, nemojte da ona to shvati pa da vam pokvari planove.

Ako vas nešto pita na tu temu, možete joj reći – Jednog dana, ali ne dozvolite joj da zna kada, jer ćete tako moći da joj priredite veliko iznenađenje. Skrivane tako nečega od nje može biti teško, pogotovo ako nemate naviku da od nje skrivate stvari. U svakom slučaju, vredno je toga da se malo pmučite, jer će ona biti jako srećna kada je iznenadite.

3. Pazite da niko drugi ne sazna

Drugi načina da sačuvate tajnu o prosidbi od nje je da ne kažete nikome drugom. Trebalo bi da sačuvate to samo za tebe jer bi neko mogao da se izleti pred njom, i to više ne bi bilo iznenađenje. Ako se toliko trudite oko prosidbe, onda ne treba nikome da dozvolite da je pokvari.

Pogotovo vaše planove bne bi trebalo da kažete porodici i prijateljima jer će joj onoi sigurno na kraju reći. Jednostavno, ne znate ko od njih može čuvati tako veliku tajnu, pa je bolje da je nikome ni ne kažete.

4. Pronađite pravi prsten

Želite da pronađete pravi prsten na nju, onaj koji će je podsećati na vaše veliko iznenađenje čitavog života. Potrudite se da joj bude taman, ali veličina i nije toliko bitna., sve do tog momenta da nije premali i da ne može da joj stane na prst, zato pažljivo birajte.

Potrudite se da našete prsten koji je u njenom stilu, najbolje bi bilo da pitate zlatara da vam napravi poseban i unikatan. važno je da na prstenu bude dijamant, nije bitna njegova večličina, on nosi posebnu ljubavnu simboliku zato je neophodno da bude sastavni deo prstena. Najpopularniji dijamant za verenički prsten je okrugli.

5. Budite kreativni sa prosidbom

Kada ste već odlučili da je zaprosite potrudite se da budeta kreativni i maštoviti i ne zaboravite da je ona glavni akter u tome, da će se ona sečćati tog dana čitavog ćivota i da sve mora da bude usklađeno sa njenim željama. Ako već želite da je zaprosite, onda je već dovoljno dobro znate da možete da pretpostavite kako bi ona to želela da izgleda.

6. Uverite se da oboje lepo izgledate kada joj postavite tako važno pitanje

Jedan od razloga za to je što ćete nakon postavljenog pitanja verovatno fotografijama zabeležiti taj momenat. Osim toga, ukoliko budete lepi i otmeni to veče lakše ćete dobiti odgovor – Da, jer će ona videti da ste se zaista potrudili.

 

111993_tumblr-nij2ksqdkz1s2wio8o1-500

Ne brinite ako se prosidba nije desila u nekom prefinjenom i otmenom restoranu ili na nekom tiotalno ludom mestu poput aviona i tokomj ronjenja, ne zaboravite da je njoj ipak najvažnije to što se udaje za čoveka kog voli.

7. Pokušajte da dođete ranije na mesto gde planirate da je zaprosite

Tog dana nikako ne smete da kasnite, zato je bolje da dođete malo pre nje, da biste mogli lepo da se pripremite. Tako ćete imati vremena da se smirire i da javite prijateljima i porodici šta nameravate da uradite. kada ste već blizu toga ne morate više da krijete.

Sve u svemu neka to bude dan za nju, ali i za oboje. Bez obzira na to koliko ste sigurnoi da će vam reći – Da, nećete moći da ne budete nervozni. Udahnite duboko i smirite sa za to će vam dobro doći da budete na mestu sastanka malo ranije.

Espreso.rs / Izvor: lifehack.org