Nova 2017. godina već polako kuca na vrata – ali to ne znači da to kraja ove, po mnogima užasne 2016. godine, ne možete da nađete ljubav i sreću. To važi za sve ljude, a posebno za tri horoskopska znaka za koja ljubitelji astrologije kažu da će imati baš uzbudljiv prednovogodišnji period.

Bik

Period koji polako prolazi nije bio za mnoge Bikove baš najbolji kada je ljubav u pitanju. Partner je imao dosta zamerki na vaše ponašanje i postupke, ali se konačno to sve menja, te ništa neće uticati na to da budete loše volje i raspoloženja. Ovo je mesec kada ćete biti dosta emotivniji nego inače, što će prouzrokovati da budete dosta romantičniji i nežniji, pa ćete imati dosta volje i želje da pripremate neka sitna iznenađenja za svoju voljenu osobu što će vašu vezu unaprediti ili će dovesti do toga da pronađete novog partnera. Potrebno vam je i da malo odmorite, da se sklonite od svakodnevnice koja vas okružuje, te bi odlazak na neku planinu bio pravi izbor za vas. Flert je zagarantnovan, a ako se prepustite osećanjima – i ljubav takođe.

Rak

Rakovi, spremite se za zabavu i mnogo ljubavi! Ovog meseca bićete jako zadovoljni svojim ljubavnim životom. Bićete spremni da se potpuno opustite i prepustite prazničnoj euforiji i novim poznantstvima, a među njima će se naći i jedno koje će vam mnogo značiti i u narednoj godini. Očekujte dosta družena, izlazaka, poklona, komplimenata iz čega će se izroditi jedna dobra i stabilna veza. A ako ste već u vezi kojom niste zadovoljni – ovo je idealno vreme za kraj i za posvećivanje sebi. Jer, i ljubav prema sebi je ljubav, i to jako važna.

Vodolija

Vodolije, decembar vam donosi velike promene ukoliko ste duže vreme u vezi. Iako vam se tako ne čini, ali ako ste već neko duže vreme sa svojim partnerom, te imate skladan odnos, u narednom periodu je sasvim moguće da ćete poželeti da taj odnos unapredite, što može značiti i skorašnji brak. Ukoliko ste, pak, singl, na vas prazničn aeuforijaneće delovati kao na ostale. Umesto da ludujete po žurkama, imaćete želju da se sklupčate uz šolju čaja i jednu posebnu osobu – koju možete da očekujete sredinom decembra. Pred vama je miran period pun ljubavi i lepih emocija.

Noizz