Neukrotiva energija tranzitnog Sunca u napetoj konjukciji sa Plutonom može se kanalisati, a evo gde vi treba da podvučete crtu!

Tranzitno Sunce se 7. januara uveče pridružilo (“sjedinilo”) sa Plutonom na 17* znaka Jarca i napreduje ka kvadratima sa Uranom iz znaka Ovna i Jupiterom iz znaka Vage. Uticaj ovih aspekata će se osetiti sve do 12. januara 2017. godine.

Sreli su se vladar života-Sunce, i Pluton-vladar smrti kao konačne transformacije, u zemljanom znaku Jarca. Ovo je potreba duha da se uzdigne nad materijom, a tokom tog procesa, svako od nas prolazi kroz lakše i teže nivoe transformacije. Gde Pluton umeša prste, tu odlazimo u ekstrem. Suočeni smo sa arogancijom, fanatizmom, pretencioznošću i samoprecenjivanjem, prinudama i podređivanjem.

Sećate li se filma Basic Instinct (Niske strasti)? Film u kome se Sharon Stone (Pluton na Ascendentu) i Michael Douglas (Škorpija u podznaku), upuštaju bespoštednu erotsku igru mačke i miša. Ovih dana sami birate da li ćete biti mačka ili miš, lovac ili lovina. Nećete se obazirati na greške, pogrešne procene, danas nema mesta kolebanju, sutra ćete se kajati.

prijedor24h